Geyve'de Muhteşem İftar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 'Mahallemde İftar Var' programları kapsamında Geyve buluşması gerçekleştirildi.
Editör Editör

Geyve, Geyve olalı böyle iftar yemeği görmedi.

Geyve çarşı merkezinde düzenlenen 10 bin  kişilik iftar yemeğinde yer- gök insan doldu. Başkan Zeki Toçoğlu, “Hizmet kalitemizi hep en üst seviye olarak belirliyor, bu amaca yönelik çalışmalar sürdürüyoruz. Yunus Emre’den aşkı, Şeyh Edibali’den tevazuyu, Mevlana’dan hoşgörüyü öğrendiğimiz bu güzel coğrafyamızda daha güzel günleri hep birlikte yaşayacağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programları devam ediyor. Karapürçek, Erenler ve Taraklı ve Hendek'in ardından vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bereket sofraları Geyve'de kuruldu. Geyve Meydanı’nda gerçekleştirilen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Sakarya milletvekili Şaban Dişli, Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Alifuatpaşa belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, AK Parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Metin Çakar'dan Kuran tilaveti

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu iftar programı öncesinde meydanı dolduran vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Dünya birincisi Metin Çakar'ın Kuranı Kerim tilaveti ve dualar ile Geyve’de binlerce vatandaş oruç açtı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar yemeği; 27 noktadan 250 garsonun titiz çalışması sonucunda herkes ağız tadıyla iftarını açtı. 

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, iftar yemeğinden sonra halka hitaben yaptığı kısa konuşmasında; Ramazan ayının bu güzel iftar saatinde, tüm Geyve halkının bir arada olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Burada olduğu gibi, her zaman birbirimize sahip çıkarsak daha büyük işler başarılacağını vurguladı.

 

Sakarya milletvekili Şaban Dişli: “Uzun zamandır Geyve’ye gelemedim. İftar sayesinde siz değerli hemşerilerimi de görme fırsatı buldum. İnşallah Bayram namazında da birlikte oluruz. Siz hemşerilerimin, birlik ve beraberliği inşallah diğer insanlara da örnek olur. Bizim için ve ülkemizin huzuru için dualarınızı bekliyoruz.” dedi.

10Bin Kişilik Yemek
Sakarya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftar yemeği 10Bin kişilik hazırlandı.
7Bin500 sandalye kulanıldı. Büyükşehirden gelen 250 garson tarafından, 27 perondan servis yapıldı. Sandalye bulamayanlar yemeklerini ayakta veya duvar üzerinde yemek zorunda kaldı.
İftar Yemeği
Zeytinciler önünden, santral Meydanı'na, Şehit Şenol Kamış Meydanı'ndan Kepekli Sokak'a, Uzunçarşı'dan, Elvanbey Caddesi'ne, Kapalı pazaryeri'nden Kasaplar önüne mahşeri bir kalabalığa iftar verildi.
 
Ali ARICI-Mustafa Hamdullah ERGİN- Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber

Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Eyüp Sulatan Camii baş imamı Metin Çakar ve Emniyet müdürü Ali Sarıkaya

Murat Kaya ve Sakarya milletvekili Şaban Dişli

Murat Kaya ve Şuyip Erkan Çalık

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya

Murat Kaya ve Zeki Toçoğlu

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs