MEM Sintaş'ı Ziyaret Etti

Geyve Milli Eğitim Müdürlüğü, Bir kitap, bir insan projesi kapsamında eğitime destek için SİNTAŞ PLASTİK fabrikasını ziyaret etti.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN
Geyve Milli Eğitim şube müdürü Mehmet Doğan, Halk Eğitim Müdürü İrfan Karaçayır ve Cemal Gürsel Ortaokulu müdürü Serkan Korkmaz ile beraber Sakarya- Erenler ilçesinin Sarıcalar Köyündeki Sintaş Plastik Fabrikası satış müdürü Taner Yıldız ile buluştu.


Geyve MEM şube müdürü Mehmet Doğan: "Geyveli öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve sınavlardaki başarı seviyesini yükseltmek için Kaymakamımız Sayın İdris Akbıyık, Bir kitap, bir insan kampanyasını başlattı. Bu kampanya için birçok kuruluştan maddi destek talebinde bulunduk. Her biri bize destek oldu. Sintaş'ın sahiplerinin de Geyve- Bağlarbaşı köyünden olduğunu duyunca size de geldik. Desteklerinizi bekliyoruz. Bu arada Geyve'de resim öğretmenliği yapan Bağlarbaşı köyünden Ertuğrul Özkan hocamızın ebru tablosunu size hatıra olarak getirdik." dedi.


Sintaş satış müdürü Taner Yıldız: "Ziyaretinizden memnun kaldık. İsteğinizi yönetim kuruluna bildireceğim." dedi. 


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Geyve MEM şube müdürü Mehmet Doğan-Sintaş temsilcisi Taner Yıldız
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs