2 Çocuk Annesi Kadın 15 Temmuz'dan Beri Kayıp

Ordu'nun Korgan İlçesi'nde oturan evli 2 çocuk annesi 29 yaşındaki Huriye Düğü, 15 Temmuz'dan beri kayıp.

Ali ARICI Ali ARICI
Ordu'nun Korgan İlçesi'nde oturan evli 2 çocuk annesi 29 yaşındaki Huriye Düğü, 15 Temmuz'dan beri kayıp. Eşinin yakınlarının yanına gelmiş olabileceği düşünerek Kocaeli ve Sakarya'ya da giden Fatih Düğü, hayatından endişe ettiğini belirterek bulunması için yardım istedi.

Fatih Düğü, eşi Huriye'nin. Ordu'nun Korgan İlçesi'ne bağlı Belalan Köyü'ndeki evlerinden 15 Temmuz sabahı hayvanlara bakmak için dışarı çıktığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi. Jandarma ve polise başvurduğunu, ancak şu ana kadar sonuç alınamadığını belirten Fatih Düğü, Kocaeli ve Sakarya'da da bazı akrabalarının bulunduğunu, eşinin gelmiş olabileceğini düşünerek buraya da geldiğini kaydederek şunları anlattı:

"Eşimle aramızda herhangi bir sorun yoktu. Eşim ablasını arayıp, kendi isteğiyle evden uzaklaştığını söyleyerek 'Geri dönüşüm yok, beni aramayın. Gelmeyeceğim' demiş. Birkaç gün sonra da yine telefon açıp güvenilir yerde olduğunu, merak etmemelerini söylemiş. Bir daha haber alınamadı. Hayatından endişe ediyoruz" diye konuştu.

Eşinin giderken evde bulunan altınları almadığını, parasının da olmadığını belirten Fatih Düğü, "Gidişine anlam veremiyorum. 6 ve 9 yaşında iki çocuğumuz var. Onlar da her gün annelerini soruyor. Eşimden hiçbir zaman şüphe etmedim. Biran önce eve dönmesini istiyorum." diye konuştu. #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs