Öğretmenlere Çevre Gezisi

Geyve Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan 81 yeni öğretmen, çevreyi tanıma gezisi yaptı.



Editör Editör

Geyve MEM şube müdürü Davut Karamehmetoğlu: “Öğretmenlik mesleği kutsal ve  bir görevdir. Bu görevi yaparken önünüze sıkıntılar, imkânsızlıklar ve engeller çıkabilir ama asla ümitsizliğe kapılmayın ve zorluklara göğüs geriniz. Geleceğimizin mimarları sizlersiniz. Çocuklar size emanet. Kırmadan kırılmadan görev yapmanızı dilerim. Sınıflarınıza size rehberlik etmek veya teftiş amacıyla kaymakam, milli eğitim müdürü, müfettişler gelecektir. Evinize gelen misafirleri nasıl saygıyla karşılıyorsanız, sınıfınıza gelenleri de aynı şekilde karşılayın. Sizler başkasına saygı gösterdikçe değeriniz artar.” dedi.

 

Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi ve Geyve Atatürk Ortaokulu’nu ziyarete giden aday öğretmenleri karşılayan okul müdürü Kamil Süzen ve müdür yardımcısı İbrahim İkis, genç öğretmenlere okulları hakkında bilgi verdi. Daha sonra kendilerine rehberlik eden MEM şube müdürü Davut Karamehmetoğlu ile hatıra fotoğraf çektirdi.

 

Öğretmenler, Geyve Halk Kütüphanesini de gezerek, görevli Muzaffer Yemiş'ten bilgi aldı. 

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

 

 

 

Davut KARAMEHMETOĞLU

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs