Akbıyık, Nalbant ve Şenel’den Köy Gezisi

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, İlçe MEM Beşir Nalbant ve Geyve Özel İdare Müdürü Resül Şenel yapılan asfalt yolları yerinde inceledi.

Editör Editör

İlk Uğrak yeri Alıplar Köyü:

Kaymakam Akbıyık ve beraberindeki heyet ilk olarak Alıplar Köy yolunda yapılan asfalt çalışmalarını inceledi. Köy Muhtarı Mustafa Atıcı; konuklarına köyün hane sayısı, nüfusu ve ekonomisi hakkında bilgiler verip, ikramda bulundu.

İkinci Uğrak yeri Çukur Köyü:

Çukur Köyü Muhtarı Mevlüt Demir; Köye yapılan Sulama Göletinin su tutmadığını dile getirdi ve köy hakkında bilgiler verdi.

Muhtar Demir kaza sonucu sol ayak başparmağının kırıldığını söyleyince, Kaymakam Akbıyık ve beraberindeki heyet ona geçmiş olsun dileklerini sundu. 

Üçüncü Uğrak Yeri Akdoğan Köyü:

Köyden geçen heyet, Akdoğan Köyü Cami ile bahçesindeki çevre düzeni ve İmamın köyden toplayıp Açıkhava müzesi haline getirmek için vernikleyerek sergilediği eski eserleri gezerek gördü. Akdoğan Köyü Camii İmam-Hatibi Hasan Biryan’dan bilgiler aldı. İmam konuklarına cami, cami altındaki okuma salonu ve çok amaçlı diğer salonları da tanıttı.

Dördüncü Uğrak yeri Taşoluk Köyü:

Köye gelen konuklar, Muhtar Yusuf Can tarafından karşılandı. Muhtar Can ve konukları köy sulama göletine giderek muhtarın verdiği bilgileri dinledi. Köy kahvesinde konuklarına ikramlarda bulunan muhtar Can, heyete köy ihtiyaçları konusunda bilgiler verdi.


Beşinci uğrak yeri: İlhan Tan Tesisleri:

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık ve beraberindeki heyet; ihtiyaç molası vererek çay içip yorgunluk attı. 

Altıncı Uğrak Yeri:

Düzakçaşehir Köyünde yapılan asfalt yollar incelendikten sonra Kaymakam Akbıyık ve beraberindekiler, Düzakçaşehir Köyünde Muhtar Ayhan Güngör ile İhtiyar heyeti tarafından karşılandı. Kaymakam Akbıyık kısa açıklamasında köyde yapılan çalışmaları anlattı. Başarılı çalışmalarından dolayı Muhtar Güngör’ü kutladı. Muhtar Ayhan Güngör gelen misafirlerine ikramda bulunuldu. 

Kaymakam Akbıyık ve beraberindeki heyet “30 Ağustos Cami.i ” adı verilen camiyi gezdi, muhtar ve ihtiyar heyetini kutladı.

.

Mustafa Hamdullah ERGİN


GEYVE HABER

Düzakçaşehir Köyü Yolu'ndan Geyve'nin görünümü..

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs