Geyvespor Yeni Sezona hazır..

Amatör Heyecan Başlıyor
Ali ARICI Ali ARICI
Geyvespor amatör ligin ilk haftasında 1.amatör C grubunda karşılaşacağı Yıldırımspor maçı öncesi son antrenmanını şehir stadında yaparak maç saatini beklemeye başladı.
Amatör heyecan başlıyor.
Geçen sezon şampiyon olarak 1. Amatöre çıkan Geyvespor yeni sezonda ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde Yıldırımspor ile oynayacak.
Yeni Transferler
Yıldırımspor maçı öncesi Takımda tüm hazırlıkların tamamlandığı son antrenmada yeni transferlerde basına tanıtıldı.Yeni oyuncular Emre, Bayatspor’dan İrfan Ataoğlu, Kocaeli Amatörden Gökhan, Hızırtepe Özen’den Tolga Ak, Bilecik Amatör’den Tayfun ve Harb-iş’tenÇoşkunGeyvespor’un yeni transferleri oldu.
Alt yapımız yenilendi
Geçtiğimiz senelerde alt yapı olarak büyük eksikliğini hisseden ve Yeni sezonda alt yapısınıda kuran Geyvespor buradan yetiştirdiği gençler ve onların ağabeyliğini yapacak yeni transferler ile takımların korkulu rüyası olacağına benziyor.
Stadın Eksiklikleri var..
Geyvesporun kendi evinde maçlarını oynayacağı şehir stadında gece antrenmanları için aydınlatma yapılmıştı.Stadın futbol oynamaya müsait olabilmesi için gece gündüz sulama, gübreleme ve toprak takviye çalışmalarının yapılmasına rağmen, seyircinin oturacağı trübün kısmındaki eksiklikler göze çarpıyor.
Seyircimizi ilk maçımıza bekliyoruz.
Geyvespor idari ve teknik yönetimi, bu hafta sonu Pazar Günü saat 16:00 da oynayacakları Yıldırımspor maçı öncesi tüm Geyvespor sevdalılarını maça davet ederek takımlarına destek olmalarını istediler.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs