Meclis Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Geyve Belediye Meclis toplantısı Nedim Kaya başkanlığında yapıldı.
Editör Editör

Belediye meclisi; 5393 Sayılı Belediye yasası’nın 20. Maddesi gereği olarak gündemde yazılı maddeleri görüşmek ve karara varmak üzere Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda toplandı.

Gündem maddeleri;

1- Kat karşılığı ile ilgili mali hizmetler müdürlüğünün 26.10.2015 tarih ve 846 sayılı kararı oy birliği ile kabul edildi.

2- Mali hizmetler Müdürlüğü’nün Almanya’ya gidiş ve hibeleri kabulü ile ilgili 26.10.2015 tarih ve 847 sayılı yazısı okunarak oy birliği ile kabul edildi.

3- Alifuatpaşa Mahallesi’nde bulunan yol boşluğu ile yol fazlası yerlerin satışı, oy çokluğu ile kabul edildi.

MHP Belediye Meclis üyesi Sebati Koçsar gündem dışı söz aldı.

Koçsar: “Öncelikle yapılan 1 Kasım seçimlerinin ilimize, ilçemize hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Kim kazanırsa kazansın demokrasi kazanmıştır. Her zaman böyle olacaktır. Böyle olmasını da hep diliyoruz, hep istiyoruz. İktidarlar seçimle gelir, seçimle giderler. Yine seçimle işbaşına gelenler, seçimle gitsin istiyoruz. Demokrasimizin kuralı bu. 

Değerli arkadaşlar; biz yerel yönetimler, genel yönetimden farklıyız. Yerel yönetim seçimi olmadığı için, genel yönetim seçimi için Türkiye’yi idare eden TBMM seçimi idi. Yerel yönetimde değişiklik yok. Biz aynen devam ediyoruz. Bizim vazifemiz, yasaların vermiş olduğu yetkiyi kullanarak beldemize ve ilçemize hizmet etmek. Bize yüklenen bu görevi sonuna kadar hep birlikte kullanacağız. İnşaallah. Burada değerli arkadaşlar, 1. Hedefimiz Geyve ilçesinin menfaatleridir. 

Biz, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan arkadaşlar, yani Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri oraya gittiğimiz zaman Geyve ilçesinin neye ihtiyacı olduğunu, neyin eksik olduğunu, nelerin yapılması lazım geldiğini eğer yapılan işlerde eksikler varsa onları dile getirmek mecburiyetindeyiz. Hizmet istemek mecburiyetindeyiz.

 Bunları da istiyoruz. Ben bilhassa bu konuda sizlerinde tercümanı olarak, bütün Geyve’nin tercümanı olarak üzerime düşen görevi yerine getirmeğe gayret ediyorum. Bundan sonra da aynı şekilde gayret etmeğe devam edeceğim. Arkadaşlar, iktidar partisinden bir milletvekilimiz var. 3 dönem milletvekili olan ve bu dönemde seçilen Şaban Dişli kardeşimiz, Geyve’ye hizmet etmek için ondan edindiğimiz tecrübeleri de göz önüne alarak daha fazla istifade edebilmeyi düşünmek zorundayız. Yani Geyve’ye daha fazla hizmet etmek için veya hizmeti Geyve’ye çekmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. 

Ben özellikle bunu sizlerden rica ediyorum. Bunu isteyin, daha fazla isteyin. Bakın Hendek istiyor. Akyazı istiyor. İstediklerini alıp koparıyorlar. Bizde isteyeceğiz. Seçimden önce kendilerine başarılar diledim. Ticari yatırımlar azaldığı için göç veriyoruz. Gelin hep beraber buna bir çare bulalım. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs