Sahte Para Bozdurmak İsterken Yakalandılar

Nuriosmaniye Mahallesi'nde sahte para ile alışveriş yapmak isteyen 2 kişi jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Editör Editör

Alınan bilgilere göre; Zanlılar Geyve Nuriosmaniye Mahallesi'nde bir bakkala gidip 100 TL verip 1 paket sigara istedi. Verilen 100 TL den şüphelenen bakkal bozuk para yok diyerek gelen müşteriyi geri çevirdi.

Aynı Mahalle'de diğer bir bakkala giden zanlılar yine 100 TL vererek sigara istediler. Tam bu esnada verilen paranın sahte olduğunu anlayan ilk gittikleri bakkal mahalle gençlerine durumu haber verdi. Mahalle gençleri hemen olayı Jandarmaya haber verdi. 

Uyanıklığı sayesinde sigara almaya gelen zanlı ile araçta bekleyen diğer arkadaşı, haber verilen Geyve İlçe jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Alınan bilgilere göre zanlıların araçlarında yol boyundaki benzinlik ve bakkallarda daha önceden sahte paralar ile aldıkları çok sayıda sigara paketi olduğu iddia edilirken Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.Yakalanan zanlılar savcılığa sevk edildi. Zanlılar üzerinde yapılan aramada seri numaraları aynı olan 100 TL'lik banknotlar ele geçirildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs