Sakarya Tek Yürek, Tek Yumruk!

Bölükbaş; Sakarya'da lazıyla, çerkeziyle, gürcüsüyle, abazasıyla, manavları tüm akraba topluluklarını bir araya getirdi.

Editör Editör

Sakarya'da 40 Kültür Derneğinin teröre lanet buluşması ve basın açıklamasını Tertip komitesi adına Sakarya-Erenler Yerel Kültür Derneği Başkanı Sabri Bölükbaş yaptı.

Başkan Bölükbaş sözlerine şöyle başladı: "Sevgili Sakaryalı Kardeşlerimiz; Son günlerde artan ve hepimizi derin acılara boğan terör belasını lanetlemek ve güvenlik güçlerine olan desteğimizi dosta düşmana bir kez daha hatırlatmak için buradayız. Kardeşlik coğrafyası Sakarya’dan yükselen bu sese, bu feryada herkes kulak versin.

Ülkemiz olağanüstü bir süreçten geçiyor, yaşanan olaylar gösteriyor ki birbirimize daha sıkı sarılmalı yumruk gibi güçlü ve asla parçalanamaz bir halde durmalıyız." diyen Bölükbaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Güçlü devlet olmanın gereği, milletiyle birlikte düşünen ve tüm organlarıyla, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast edenlere karşı, hep birlikte dimdik durmaktır.

Daha dün 16 Arslan parçasını yüreğimiz parçalanarak şahadet yolculuğuna uğurladık. Yine 12 polisimizin daha şehit olduğu haberini almış bulunuyoruz. Rabbim şahadetlerini kabul etsin. Acımız büyük. Acımızı paylaşarak bir nebze de olsa azaltmak ümidiyle bir araya geldik. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Gün kenetlenme günüdür." Başkan Sabri Bölükbaş sözlerine devam ile: "Safları daha da sıklaştırma günüdür. Allah, tarih ve aziz milletimize yemin olsun ki bir tek şehidimizin dahi kanının yerde kalmayacağına tüm kalbimizle inanıyoruz. 

Kardeşlerimizin, gencecik fidanlarımızın canına kasteden tüm şer odaklarının kahpe ve haince kurdukları pusular onların sonu olacaktır.

Şehitlerin ahı bir gün hepinizi yakacaktır. Bizim yüreğimizi yakan bu ateş, güvenlik güçlerimize sinsice tuzak kuran kalleş terör örgütünü de kavuracaktır. Kendi yaktıkları ateş onların sonu olacaktır. Biz tarihte sayısız şehitler vermiş bir milletiz. Milletimizin bekası ve vatanımızın selameti için bir an bile düşünmeden, ardımıza bakmadan öne atılmayı biliriz."

Bütün bunları dünyanın bildiğine işaret eden Bölükbaş şu misalleri de anlatmadan geçmedi: "Bunu bütün dünya bilir. Bunu Malazgirt’ten bilirler, Çanakkale’den bilirler,

İstiklal mücadelemizden bilirler. Şehadet Müslüman Türk Milleti’nin koşarak ve gülerek yürüdüğü kutlu bir yolculuğun adıdır."şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


Sakarya-Erenler Yerel Kültür Derneği Başkanı Sabri Bölükbaş

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs