Birim Müdürleri İle Toplantı

2007 ylının ilk toplantısını Belediye birim Müdürleri ile Pamukova Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Ali ARICI Ali ARICI

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan Belediye Birim Müdürleri ile yeni yılın ilk değerlendirme toplantısını yaptı. 2007 yılında daha fazla çalışma istediğini belirten başkan TURAN,Pamukova Belediyesi olarak 2006 yılında başarılı çalışmalara imza attık. Bu gün göreve gelmiş gibi heyecanla ve azimle çalışmalara devam edeceğiz. Sizlerden 2007 yılında daha fazla çalışma yapmanızı ve Pamukova’nın gelişmesi,büyümesi ,güzelleşmesi için tüm gücünüzü ortaya koymanızı istiyorum “dedi.



 



Fen İşleri Müdürü Nedim İhtiyar,Muhasebe Müdürü Fatma Sağlam,Garaj ve İtfaiye Müdürü Sefer Erkan,Zabıta Komiser vekili Hasan Kayacan,Yazı işleri Müdürü Vasfiye Karagözoğlu,Gelir Müdürü Nevzat Sever,Su İşleri Teknisyeni Mehmet Kiraz ve Su İşleri Müdürü İbrahim Karagözoğlu’nun katıldığı toplantıda Birim Müdürleri Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan’a çalışmaları hakkında bilgi sundular.



Belediye Kültür merkezinin Belediye tarafından çalıştırılmaya başlanıldığınıda belirten Başkan Hikmet Ferudun Turan Tüm birim Müdürlerinden Kültür Merkezi konusunda çok hassas davranmalarını ve Pamukova Halkının Kültür merkezinden en üst düzeyde faydalanmaları için gerekli tedbirlerin alınmasınıda istedi.



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs