Suriye’ye Yardım Toplanıyor

Geyve- Suriye Halkı Dayanışma Yardım Platformu 2.TlR’ı da Suriye’ye göndermek için kolları sıvadı.
Editör Editör

Geyve İHH temsilciliği,mağdur Suriye halkı için yardım topluyor.

Geyve’den toplanan battaniye ve kuru gıda maddelerini taşıyan 1.TlR 29 Ocak 2013 tarihinde Cumhuriyet Meydanından dualarla Suriye’ye uğurlanmıştı.

 DİN KARDEŞLERİMİZ ÜŞÜMESİN
İHH Geyve temsilciliğinin yaptığı açıklamada kısaca şunlara değinildi: Bizler sıcacık evimizde huzur içinde yaşarken; Suriyeli din kardeşlerimiz bir taraftan soğukla diğer taraftan da düşmana karşı savaş veriyor. Komşumuz kan ağlarken bizler duyarsız kalamayız. Bunun için Suriyeli kardeşlerimize en azından birer battaniye hediye etmenizi bekliyoruz.

KOMŞUSU AÇKEN, TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR
Bizler; “Komşusu açken, tok yatan bizden değildir.”diyen Resulullah(SAS)’ın ümmeti olarak Suriyeli kardeşlerimizin sefaletine duyarsız kalamayız. Bunun için soğan, makarna gibi kuru gıda maddeleri topluyoruz. Çorbada tuzumuz olsun diyorsanız kampanyamıza katılınız.

BİR YETİME SAHİP ÇIK
Dünyada 150 milyon yetim çocuk var. Bunların 120 milyonu Müslüman ve bakıma muhtaç çocuklardır. Ayda 90 lira vererek bir yetime babalık edebilirsiniz. Birinize 90 lira çok gelirse iki üç kişi birleşebilirsiniz. Eğer sizler bu yetim çocuklara sahip çıkmazsanız; misyonerler sahipleniyor. Bu çocukların dinini değiştiriyor, organlarını ve cinsiyetlerini pazarlıyor.

İRTİBAT KURABİLECEĞİNİZ KİŞİLER

Faruk AYDIN…………….…..05055806165

Mustafa BULUT………….…05417883703

Buzdolapçı Kamil KARACA…05365565764

 

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber 

29 Ocak 2013'te 1.TlR gönderilmişti

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs