Kaya, Seçim Startını Bayat'tan Verdi

Başkan Murat Kaya seçim startını Geyve'ye bağlı Bayat Köyü'nden verdi.
Editör Editör
Geyve Belediye Başkanı ve AK Parti Geyve Belediye Başkan Adayı Murat Kaya, seçim startını Bayat Köyü'nden vererek 100 araçlık konvoyla başladı.

"Geyve'de Huzur ve Hizmete Devam"
Başkan Kaya: “Biz siyasette her zaman samimeyet’ten yana olduk. Geyve’de yıllardır söz verilip yapılmayanları Allah bize nasip etti.” “Ya Bismillah diyerek Seçim startımızı verdik. Geyve’de Huzura ve Hizmetlere Devam.” dedi.

Başkan Kaya’nın yaklaşık 100 araçlık konvoy ile seçim startını verdiği Bayat Kozan Programı Çoşkuya Dönüştü.

Geyve Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Kaya seçim startını adaylığının açıklanmasının ardından Bayat ve Kozan köylerine yaptığı ziyaret ile verdi.

100 Araçlık Konvoy
Geyve Cumhuriyet Meydanından yaklaşık 100 araçlık konvoy ve partililerle hareket eden Başkan Kaya, Bayat Köyünde Muhtar Mehmet Şafak ve köylüler tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

Yatsı namazının köy camiinde kılınmasından sonra köy kahvesinde sloganlar ile karşılanan Başkan Kaya, kahvede bulunanlar ile tek tek tokalaşarak hal ve hatırlarını sordu.

Tanıtım Kitabı Her Eve Dağıtılacak
Bayat Köy Kahvesindeki konuşmasında Kaya, bu güne kadar yapılanları açıkladıktan sonra hakkındaki eleştirilere de cevap verdi. Göreve geldikten sonra ilk hedefi olan kilitli parke imalatı ve kendi mallını kullanma konusunun çözümünde kendisine inanarak destek veren Safibey Köyü Muhtarı ve Sulama Birliği Başkanı İsmail Aşçıoğlu’na teşekkür eden Kaya, yapılanların daha iyi anlaşılması için bastırdığı kitabın en kısa sürede evlere dağıtılacağını ifade etti. Konuşmasına soru – cevap olarak devam eden Başkan Kaya hakkında konuşulanlar ve borçlar konusunda da kısa bilgiler verdi.

Başkan Kaya, beraberindeki kalabalık grup ile Kozan Köyü kahvesini de ziyaret etti. Köy kahvesi bahçesinde Muhtar Mustafa Güner ve köylüler tarafından karşılanan Başkan Kaya Kahvede kısa bir konuşma yaptı. Kaya konuşmasında daha çok yapılan hizmetlere yer vererek, sorunların çözümüne yönelik projelerin en kısa sürede hayata geçirileceğini söyledi.

AK Parti İlçe Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları Eşlik Etti
Başkan Kaya’ya köy gezilerinde; AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Üyeleri, AK Parti İlçe AK Kadın Kolları Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Neşet Çakır, Partili Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık bir partili grubu eşlik etti.

Geyve'de Şimdiye Kadar Yapılamayanları Allah Bize Nasip Etti
Başkan Kaya köy ziyaretleri sonunda ki açıklamasında şunları söyledi: “Biz siyasette her zaman samimiyetten yana olduk. Geyve’de yıllardır söz verilip yapılmayanları Allah bizlere nasip etti. Ya Bismillah diyerek seçim startımızı verdik. Geyve’de Huzura ve Hizmete Devam. Bayat Köyü ve Kozan Köyümüzde yaşayan vatandaşlarımızın teveccühleri bizleri çok memnun etti. Tüm vatandaşlarıma teşekkür ederim. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız AK Hizmetlerle tanıştılar ve tanışmaya devam edecekler.”dedi.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs