Mahmut Yalçın Askere Gitti

Geyve Şifa Hamamında çalışan Hakkı Yalçın’ın oğlu Mahmut Yalçın, askere gitti.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Mert Kasabın elemanlarından Mahmut Yalçın: “Her Türk genci gibi ben de vatan borcumu ödemeye gidiyorum.”dedi.

Oğlunun asker olmasına sevinen baba Hakkı Yalçın, evinin duvarına büyük bir Türk bayrağı astı. Dostlarına pilav, ayran ve tatlı ikram etti.

Mahmut Yalçın, evinin önünden dualarla askere uğurlandı. Alifuatpaşa-Metin Tesislerinde otobüse bindirmeye gelen arkadaşları çiftetelli oynadı. 

Mert Et Tesislerinin sahibi Uğur Mert, Mahmut Yalçın ve diğer askere gidecek olan elemanlarına: "Her genç mutlaka askerliğini yapmalıdır. Çünkü askerlik insana, hayatın zorluklarıyla mücadele etmesini öğretiyor. Askerde kimsenin kalbini kırmayın, komutanlarınıza karşı saygıda kusur etmeyin. Vatanınızı, bayrağınızı sevin. Askerde cesaretli olan, sivil hayatta da da başarılı oluyor."diye nasihat etti.

Mahmut Yalçın, sevenleriyle vedalaşıp otobüse binince Ömer Turunç ve arkadaşları; dev Türk bayrağını açarak İstiklal Marşını söyledikten sonra araç yoluna devam etti.

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs