GESOB’dan “Kahveci Esnafı” Toplantısı

Geyve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, İlçede faaliyet gösteren Kahveci Esnafı ile toplantı yaptı.
Editör Editör

GESOB Başkanı İsmail Bulur: “Geyve İlçemizde Odamıza kayıtlı kahveci esnafımız ile iki konu ile ilgili olarak değerlendirme toplantısı yaptık. Ana konumuz; esnaflarımızın iş yerlerinde temizlik kurallarına uymaları ve bu konuda çok duyarlı olmaları. Kahvehanelerde sigara içilmemesi ile ilgili yasa var, buna uymayanların uyarılmaları konusunda destek istedik. Diğer konu da; müşterilere çay servisi yapılırken, ambalajlı şeker kullanılmasıdır. Bu konuda esnaf arkadaşlarımızın görüşleri alınacaktır. Zam talebi var, Çay 75 kş. Kahve 1.50 TL olsun isteniyor, görüşeceğiz.”

Toplantıya katılanlar, gündem ile ilgili görüşlerini açıkladı. Söz alanlar özetle şunları söyledi: “Çay servisi yapılırken bazen şeker yere düşüyor veya dökülen çay ile ıslanıyor. Ambalajlı şeker kullanılması çok yerinde olur. Bazı müşteriler ellerindeki büyük-küçük kâğıtları yere atıyor. Şeker kâğıtlarını da yere atacaklar. Şekeri toptan almanın yollarını arayalım. Çay satışında farklı fiyat uygulayan arkadaşlarımız var, onlara da dikkat edelim.”şeklinde oldu.

Talep edilen fiyatlar uygun görüldü ve Mart ayı başında uygulanmasına karar verildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs