Umurbey'de Sevgi Seli

Geyve Belediye başkanı ve AK Parti Geyve Belediye Başkan Adayı Murat Kaya ile Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı ve AKM Parti Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Geyve'nin Umurbey Köyünde coşku seli ile karşılandı.
Editör Editör

30.Mart Yerel seçimleri öncesi köy gezilerini sürdüren Başkan Kaya, Umurbey Köyünde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zeki Toçoğlu’nun da hazır bulunduğu miting de vatandaşların yoğun sevgi gösterisine karşılıksız kalmayarak, Umurbey Köyünde İnşallah ışıkları yakarak “Huzura ve Hizmete Devam” edeceğiz dedi.

Geyve AK Parti Teşkilatının Umurbey Köyü mitingi gövde gösterisine dönüştü. Cumhuriyet Meydanı önünde toplanan araçların hareket etmesi ile Alifuatpaşa ve yeni çevre yolundan turnike ile Umurbey köyüne varan kalabalık ve coşkulu Murat Kaya ve AK Parti Sevdalıları Umurbey Köyünde köy meydanına sığmadı.

Geyve Umurbey köyündeki mitinge Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zeki Toçoğlu ile birlikte İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Geyve İlçe Başkanı, Gençlik Kolları, Kadın Kolları Başkanlığı ile Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Muhtar Önal’dan Teşekkür

Umurbey Köyü Muhtarı Osman Önal Köye yapılan içme suyu, alt yapı, ve asfalt yatırımlarından dolayı Milletvekili Şaban Dişli, Büyükşehir Başkanı Zeki Toçoğlu, ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya teşekkür ederek misafirlere hoş geldiniz dedi.

Hayalleri Değil, Yapılanları Anlatıyoruz.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmetlerin tek elden Geyve Belediyesince karşılanacağını belirterek, Umurbey Köyünde zaten daha Büyükşehir Belediyesine bağlanmadan hizmetin nasıl geldiğini hep beraber gördük dedi.

Umurbey Köyünde Vatandaşların alkış ve tezahüratı ile konuşması sık sık kesilen Başkan Kaya, Umurbey köyünün en büyük sorunu olan İçme Suyu probleminin Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Geyve Belediyesi’nin ortaklaşa çalışması ile çözüldüğünü, Geyve Merkezinden Ceceler Köyü başına kadar yapılan sıcak asfalt ile yol problemini de çözmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Başkan Kaya, Geyve ilçesine tarihinde görülmedik bir yatırım ile 41 trilyonluk Bağlantı yolu Projesi ile Doğalgazı kâğıtlara yazarak değil, Geyve’nin merkezine getirerek Geyvelileri doğalgaz ile buluşturduk.

Umurbey ile birlikte bölge köylerimizin en büyük problemi olan Geyve Boğazındaki Hal kontrol noktasını Büyükşehir Belediye Başkanımıza rica ederek oradan kaldırdık. Üreticimiz şimdi ürününü istediği yere bir sıkıntı yaşamadan götürüyor.

Biz göreve geldiğimizde, işçi kardeşimiz parasını alamıyor, tefeciden para almışlar sıkıntısı bize geliyordu, evde hanımın karşısına çıkamıyordu. Kamyonlar yürümüyor, çöp toplanmıyor, araçların gidecek mazotu yoktu. 4,5Trilyon borç bıraktıkları yalan. Göreve geldiğimizde belgelerle açıkladık. 22,5 trilyon borç aldıkları belediyeyi o günden bu güne Osmanlı konutları, Kum Eleme ve Kilitli parke tesisi, Işıklandırma projeleri, Asfalt projesi, Doğalgaz Projesi ile Dere Islahı, Hayvan Pazarı ile beraber yapılan bunca hizmetten sonrası 12,5 trilyon borcumuz var.

Başkan Kaya, yapılan bunca hizmeti görmezden gelip asfaltın rengine mana verdiler, yalanla dolanla altında bir şey aramaya çalıştılar diyen Başkan Kaya bunca sene siz başkanlık yaptığınızda bunları yaptınız da biz mi görmedik.” dedi.

İhanet Yasası’dır Dediler

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye başkan Adayı Zeki Toçoğlu yaptığı konuşmada: “Geyve’de hem genel olarak hem de yerel olarak aldığı destekle çok önemli işlere imza attı. Önümüzdeki 5 yılda da Murat Kardeşimizle beraber Geyve’mize köyünden mahallesine her tarafına çok önemli işlere imza atmağa devam edeceğiz inşallah. Büyükşehir yasası çıktığı zaman bu bir ihanet yasasıdır dediler. Zaten konuştukları başka bir kelime yok.”dedi.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs