Emekli oldular

Yıllarını öğretmenlik görevine feda eden Kenan Sagıroğlu ve Mustafa Yılmaz (foto Yılmaz) Metin Tesislerinde düzenlenen veda yemeği ile emekliye ayrıldılar.
Ali ARICI Ali ARICI


Kenan Sağıroğlu



Mustafa Yılmaz


Kenan Sağıroğlu Erzurum Eğitim Fakültesinden mezun olunca 1977 yılında Geyve İmam-Hatip Lisesinde Fen Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladı.1988 yılında Geyve Lisesi’ne müdür yardımcısı olarak atandı.22 yıl müdür yardımcılığı yaptı.


 


Mustafa Yılmaz, 1969 yılında Erzurum Eğitim Enstitüsünden mezun olduktan sonra Diyarbakır Öğretmen Okulu, Gümüşhane Lisesi, Adapazarı Lisesi, Eşme Ortaokulu, Geyve İmam-Hatip Lisesi ve Geyve Lisesi’nde matematik öğretmenliği yaptı.


 


Geyve’de çok sevilen Kenan Sağıroğlu ve Mustafa Yılmaz’a öğretmen arkadaşları, Metin Tesislerinde veda yemeği düzenlediler. Programın sunucusu Geyve Lisesi Felsefe Öğretmeni Suat Soydemir yaptı.Her iki öğretmene genç arkadaşları çeşitli hediyeler verirken; Mustafa Yılmaz’ın emeklilik plaketini, öğrencisi olan Geyve Milli Eğitim Şube Müdürü Davud Karamehmetoğlu, Kenan Sağıroğlu’nun emeklilik plaketini öğrencisi olan Geyve Lisesi Müdürü Erol Erdem verdi.


 


Güzide programda çok duygulanan iki emektar öğretmen: programa katılan arkadaşlarına teşekkür ederken genç meslektaşlarına da başarılar dilediler. Geyve Lisesi’nin emekli müdürleri Hikmet Akıtürk ve Kemal Bilgin’in de katılmaları programa renk kattı.


 


Osmangazi İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Aydoğan; “ Mustafa Yılmaz ve Kenan Sağıroğlu çok takdir ettiğim degerli arkadaşlarımdır.Kenan Sağıroğlu ile 30 yıldır beraber çalıştık.Her ikisine de ömürlerinin ikinci baharında sağlık ve mutluluklar dilerim.”dedi.


 


Geyve Lisesi müzik Öğretmeni Sonat Olgaç gitar eşliğinde türküler söyleyerek davetlileri coşturdu.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs