AK Parti Seçim İrtibat Bürosu Çoşkulu Bir Şekilde Açıldı

AK Parti Geyve Seçim İrtibat Bürosu, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Çavdar Kıraathanesinde açıldı.
Geyve Ak Parti İlçe seçim bürosunun açılışı Başkan Kaya ile AK Partinin gövde gösterisine dönüştü.
Editör Editör

Açılış Şölene Döndü

Hava Muhalefeti nedeniyle Adnan Menderes Kapalı Pazaryeri’ne alınan seçim bürosu açılış törenindeki soğuk havaya aldırış etmeden gelen binlerce AK Partiye gönül vermiş Geyve ile Alifuatpaşa’lılar, seçim bürosu açılışını şölene çevirdi.

AK Parti İlçe Seçim bürosu açılışına AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve AK Parti Sakarya Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Geyve Belediye Başkanı ve AK Parti Geyve Belediye Başkan Adayı Murat Kaya, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Alifuatpaşa Belediyesi Başkanı Şuayip Erkan Çalık, İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları Başkanı, AK Parti Geyve ilçesi ile Alifuatpaşa Beldesi Teşkilatı, Gençlik ve Kadın Kolları teşkilatı ile beraber binlerce Geyve ve Alifuatpaşa’lı AK Parti sevdalıları katıldı.

Coşkuyu Tüm Dünya İzledi

AK Parti seçim bürosu açılışı Sakarya’nın uydudan yayın yapan ilk TV’si olan Evren TV’ den de canlı olarak tüm dünyaya sunuldu. Seçim bürosu açılışı için Cumhuriyet Meydanında hazırlanan miting yeri soğuk ve yağışlı hava nedeniyle değiştirilince kalabalık ve coşkulu AK Parti sevdalıları Adnan Menderes Kapalı Pazaryeri’ne sığmadı. Pazaryeri’ne giremeyen vatandaş kahvehane ve fırsat bulduğu televizyonlardan seçim bürosu açılışını canlı olarak izledi.

Geyveliler Kararını Verdi

AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak’ın Hoş geldiniz konuşmasından sonra AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu: “Görüyorum ki Geyveliler kararını vermiş, Siz Murat Başkanın arkasında bu coşku seli ile durursanız 30.Mart sonrası Geyve yeniden doğuşunu yaşayacaktır.” dedi.

Başkan Kaya Sevgi ve Coşkusu

AK Partinin yeni seçim şarkısı eşliğinde Geyvelilerin adeta coşkusu, sevgi seli ile kürsüye gelen Geyve Belediye Başkanı ve AK Parti Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, gecenin bu soğuğunda, bu yağmurunda, sıcacık evinden gelerek bizleri alkışları, ıslıkları ve sevgi seli ile ısıtan AK Partiye gönül vermiş, ülkesine, milletine sevdalı Geyve ve Alifuatpaşa’lılara teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaya konuşmasında özetle: “Görüyorum ki 2014 ten 2019 tarihine kadar beraberiz, Allah utandırmasın. Bu güne kadar yaptığımız tüm hizmetlerde yardımları olan abimiz milletvekilimiz Şaban Dişli beye, İl başkanımıza, tüm bakanlarımıza, başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunarım. Geyve’nin 50 yıllık hayali bu kardeşinize nasip oldu. Milletvekilimizin katkılarıyla doğalgazı getirdik. Geyve’nin içinden geçen dereyi ıslah ettik. Muhalefet adayı olarak bana ve arkadaşlarıma ettiğin bu iftiraları ispatlayamazsan Geyve’nin en namert adamı sensin. Ben bunları yapacağım diyorsun, 15 senedir niye yapmadın. Geyve Belediyesi petrolünden biz arkadaşlarımıza mazot veriyormuşuz, o kendini hatırlatıyor. Seçim beyannamemizde yapacaklarımızı açıklıyoruz. Seçimden sonra kanalizasyon çalışmalarımıza başlıyoruz. Cumhuriyet Meydanının altını 300 araçlık park, üstünü kent meydanı yapacağız. Geyve Gençlik ve Kültür Merkezi yapılacak. Geyve’ye yeni giriş ve çıkışlar kazandıracağız. Geyve Park Evleri Projesi hayata geçirilecek. Geyve Seyir Terası ve Anfi Tiyatrosu olan tesis hayırlı olsun. Tarihe saygı projemizde: Elvan Bey zaviyesi Etnografya Müzesi yapılacak. 40 yataklı devlet hastanesi ihaleye çıkıyor, ilçemize hayırlı olsun. yeni SGK binamız, 350 yataklı Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu ve 200 yataklı Orta Öğrenim Öğrenci yurdu hayırlı olsun. Meslek kursları ve getireceğimiz 2 fabrika ile gençlerimizi işsizlikten kurtaracağız inşallah. Geyve Meyvecilik ve Turizm Projemiz var, ürünlerimizi fuarlarda öne çıkaracağız. Murat kardeşiniz bunları söylemiş ise bunları yapar. 30 Martta ışıkları yakacağız tekrar inşallah.”dedi.

Toçoğlu, Çok Oluyorsunuz, çok!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Zeki Toçoğlu, alkışlar ve sloganlar eşliğinde konuşmasını yaptı. Toçoğlu özetle: “Hepinizi saygıyla–sevgiyle selamlıyorum. Çok oluyorsunuz, çok.. Sayın Genel Başkanın toplayamadığı bu kalabalık ile bizleri memnun ediyorsunuz. Genel Başkan konuştu dinlediniz. Aklınızda ne kaldı? Sakarya için Türkiye için ne dedi? Her zaman her yerde 3 şeyi söylüyor: memleket bölünüyor, memleket satılıyor, memleket batıyor. Kırk yıldan beri bu üç şeyi söylüyor.” Dedi.

Dişli; Biz Kocaman Bir Aileyiz

Sakarya AK Parti Milletvekili Şaban Dişli, sloganlar eşliğinde geldiği kürsüdeki konuşmasında özetle şunları söyledi: “Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Allah’a şükrediyorum ki, bir defa daha bu kalabalığın karşısına başımız dik, alnımız ak olarak çıkıyoruz. Biz kocaman bir aileyiz. Bu aileye Zeki Toçoğlu’nun elide eklendi. Bu birliktelik sizlere bir 5 yıl daha, yetmez bir 5 yıl daha hizmet edecek. Bizler sizlerin hizmetkârlarıyız. Başbakanımız; halka hizmet edin, hakka hizmet edin diyor. Faizler yukarı çıktı, 3 tane ağaç için mi faizler yukarı çıktı.”

Konuşmaların tamamlanmasından sonra, programa katılanlar birlikte seçim bürosunun olduğu yere gitti ve açılış kurdelesi birlikte kesildi.

Programa katılan misafir ve vatandaşlara etli pilav ile ayran ikramı yapıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

1

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs