Selami Öğretmen Anıldı

23 Şubat 2014 Pazar günü vefat eden Geyve Nuriosmaniye Köyü Ortaokulu müdürü Selami Sert’i öğrencileri ve öğretmen arkadaşları hüzünlü bir şekilde andı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Geyve Süleyman Gülsüm Odabaş Ortaokulu müdürü Selami Sert’i anma programına; öğretmenler, öğrenciler, Selami öğretmenin eşi Aynur Sert, biricik evlatları Volkan, Gürkan, Dilek ve Melike Sert, aile yakınları, Kazımpaşa Ortaokulu müdürü Remzi Şengül, Geyve Eğitim- Bir Sen başkanı Alaattin Balcı ve çok sayıda köylüler katıldı. Anma töreninde yaşanan duygusal anlar dolayısıyla gözyaşı sel oldu.

KELİMELER KİFAYETSİZ KALDI

Programın sunuculuğunu yapan öğretmen Sevil Yarar.” Selami Öğretmen, okul müdürümüzden öte, öğrencilerimizin babası, biz öğretmenlerin abisi, koruyucu meleğiydi. Onu anlatmaya kelimeler yetmiyor.

 

Okul müdür vekili İsa Menteş yaptığı duygusal konuşmada: “İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un” Şüphesiz biz Allah’tan geldik ve şüphesiz dönüşümüz O’nadır her canlının mutlaka ölümü tadacağı bir gerçektir. Çok sevdiğimiz müdürümüz Selami Öğretmenin mekanI cennet olsun. Siz değerli aile fertlerine ve dostlarına Yüce Allah sabır versin.”dedi.

 

ÖĞRENCİ GÖZÜYLE SELAMİ ÖĞRETMEN

Süleyman Gülsüm Odabaş Okulu öğrencilerinden Emircan Aksoy, İclal Avcı, Şahin Kolat, Berke Kolat, Ayşe Kaya, Rabia Sönmez, Umut Can Yavuz, Şule Çiftçi, Şevval Avcı ve Nurselin Keçeci yaptıkları konuşmalarda özetle şunları söylediler: “Selami Öğretmenim, sizi çok seviyoruz. Siz, bizim müdürümüz değil, büyük babamızdınız. Çok iyi kalpliydiniz, dürüsttünüz. Sizi asla unutmayacağız.”

 

ŞENGÜL ve BALCI TAZİYEDE BULUNDU

Geyve Kazımpaşa Ortaokulu müdürü Remzi Şengül ile Eğitim-Bir Sen Geyve başkanı Alaattin Balcı da Selami Sert'in ailesine, öğretmen arkadaşlarına ve öğrencilerine taziyede bulundu

 

AİLE FERTLERİ MEMNUN KALDI 

Selami Öğretmenin eşi Aynur Sert, evlatları Aynur, Melike, Volkan ve Gürkan Sert ile akrabaları anma programını düzenleyen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Okul müdür vekili İsa MENTEŞ

Volkan ve Gürkan SERT

Merhum Selami SERT
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs