Başkan Kaya Köprübaşı Köyünde

Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Köprübaşı Köyü halkına: “Geyve merkezde oturanlar hangi hizmeti alıyorsa, Köprübaşı Köyü ve diğer köyler de aynı hizmeti alacaktır.” dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

RECEP KÖSE’DEN İSTEKLER
Köprübaşı Köyü sakinlerinden Recep Köse, köy halkını temsilen yaptığı konuşmada:”Sayın beldeye başkanımız köyümüze hoş geldiniz. Köyümüzün en önemli sorunu şunlardır:

 

1.Köy yolumuz dar ve çoğu yeri stabilize. Yolumuzun genişletilip asfalt kaplanmasını istiyoruz.

2. Elektrik enerjisi yetersiz. Voltaj düşük olduğu için, evlerimizde çamaşır makinesiyle televizyonu veya süpürgeyi aynı anda çalıştıramıyoruz.

3.İçme suyumuz yok denecek kadar az. Hele yaz günleri içecek, yemek yapacak su bulamıyoruz. Daha büyük bir su deposu yaparsanız bu sıkıntı giderilir.

4.Tavuk çiftliklerinin kokusundan duramıyoruz. Tavuklara verilen yemler köyde fare ve yılanların çoğalmasına sebep oldu.

5.Ağır tonajlı yem ve hazır beton kamyonları, bozuk olan yolumuzu ve alt yapımızı daha da bozuyor.

MURAT KAYA’DAN CEVAP
Başkan Kaya :”Bugüne kadar 22 bin nüfuslu Geyve için gelen parayı, Geyve ile beraber azar azar köylere de kullanıyorduk. Ama bundan sonra Büyükşehir statüsüne geçtiğimiz için ilçemize 40 bin kişilik ödenek ayrılacak. O zaman köylere de rahatlıkla hizmet götürebileceğiz.

Yol, su, kanalizasyon, elektrik isteklerinizin en önemlisi su meselesidir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı öncelikle sudur. Çünkü su hayattır. Bunun için su probleminizi çözeceğiz.

Eşme altından Geyve’ye giriş yolunda istimlâk bedeli ödemeden, komşuların rızasıyla yol genişlemesi yaptık. Eğer sizin komşularınız da razı olursa yolunuzu hem genişletiriz hem de sıcak asfalt kaplaması yaparız.

Elektrik sorununuzu halledeceğiz. Kamyonlar ve tavuk kümesleri denetlenecektir. Gerekli önlemleri almaları için tarafımızdan uyarılacaktır.

SÖZÜNÜN ERİ BİR BAŞBAKANIMIZ VAR
Murat Kaya sözlerine şöyle devam etti:” Ben, Ankara’daki adam gibi adam, sözünün eri, beyefendi başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güvenerek sizlere bu sözü veriyorum.

Ankara’ya ne zaman gitsek millet vekilimiz, abimiz Şaban Dişli’in rehberliğiyle Başbakan’a Geyve’n dertlerini söyleme fırsatını buluyoruz.

Başkalarının 10-15 yılda yapamadığı hizmeti biz 5 yılda yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.

Biz bu hizmetleri yapabilmemiz için oylarınıza talibiz. Geyve’de AK partiden ben Sakarya Büyükşehir belediye başkanlığı için de Zeki Toçoğlu abimiz için oylarınızı bekliyoruz.”dedi.

Köprübaşı köyü halkı alkışlayarak:”Başkanım oylarımız size!” dedi.


Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs