Öğrenciler, İstiklal Marşı’nı Lâyıkıyla Okudu

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin düzenlediği İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasına katılan öğrenciler; milli marşımıza yakışır bir şekilde okudu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmen evi salonunda düzenlenen yarışmanın sunuculuğunu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Rehberlik Öğretmeni Esra Dinç başarılı bir şekilde yaptı. Yarışmayı izlemeye; Milli Eğitim Şube müdürleri Davut Karamehmetoğlu ve Mehmet Doğan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürü Ahmet Akkuş, tüm davetlilerle tek tek ilgilenip katıldıkları için teşekkür etti.

 

KATILIM ÇOK OLDU

Geyve’de bulunan ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasına katılım yoğundu.

Ortaokullardan katılan öğrenciler:

Ebrar Avlar-Geyve Ortaokulu, Muhammet Acar-Kazımpaşa Ortaokulu, Elif Akkaya-Osmangazi Ortaokulu, Edanur Söğüt-Gazipaşa Ortaokulu, İrem Sena Fırtına- Cemal Gürsel Ortaokulu, Beyza Avcı-Eşme Ortaokulu, Nermin Güldemir- Doğantepe Ortaokulu, Zeynep Özdemir- Kozan Ortaokulu, Ecmer Korkmaz- Nuriosmaniye Ortaokulu, İnci Şenol- Akdoğan Ortaokulu, Hale Nur Çetin- İmam-Hatip Ortaokulu.

 

Liselerden katılan öğrenciler:

İslam Kabataş- Geyve Anadolu Lisesi, Melek Kartal- METEM, Yaren Ertürk- Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi, Feyza Nur Mert- Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Yıldız Şavlı- Anadolu Sağlık Meslek Lisesi.

 

JÜRİ, DEĞERLENDİRME YAPARKEN ZORLANDI

Yarışmanın jüri üyeleri emekli öğretmenlerden seçildi. Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli Abdullah Eşsiz, Geyve Lisesi emekli müdürü Hikmet Akıtürk, Atatürk İlkokulu emekli müdürü Asım Gülpek ve İmam-Hatip Lisesi emekli öğretmenlerinden Zekiye Atar. Öğrenciler, İstiklal Marşımızı birbirinden güzel okudukları için, değerlendirme yaparken zorlandı.

 

SIRALAMA ŞÖYLE

Ortaokullar arası:

1.İrem Sena Fırtına- Cemal Gürsel Ortaokulu,

2. Zeynep Özdemir- Kozan Ortaokulu,

3. İnci Şenol- Akdoğan Ortaokulu

 

Liseler arası:

1.Feyza Nur Sert- Anadolu İmam-Hatip Lisesi

2.Yıldız Şavlı- Anadolu Sağlık Meslek Lisesi.

3. İslam Kabataş- Geyve Anadolu Lisesi.

 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Ödül verme töreni sırasında bir konuşma yapan Geyve Milli Eğitim Şube Müdürü Davut Karamehmetoğlu:” Yarışmayı düzenleyen Anadolu Sağlık Meslek Lisesi idarece, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederim.

Bu arada jüri üyesi olarak gelen emekli meslektaşlarımızı aramızda görmekten memnun olduk. Öğrencilerimizin her biri, bir birinden güzel okudu. Onları çalıştıran öğretmenlerini de tebrik ediyorum.”dedi.

Emekli öğretmen Abdullah Eşsiz:”Emekli olduğumuz halde bizleri unutmayıp böyle güzel etkinliklere davet ettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz.”dedi.

Mehmet AYDOĞAN

 Geyve Haber

 

 

Esra DİNÇ

Mehmet Doğan ve İrem Sena FIRTINA

Hikmet AKITÜRK ve Zeynep ÖZDEMİR
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs