Eski Muhtar Yılmaz, Adaylara Seslendi

Geyve Camiikebir Mahallesinde 38 yıl muhtarlık yapan Hüseyin Yılmaz(87), seçmenlere, belediye başkanı adaylarına ve muhtar adaylarına; seçimler gelir geçer, dostluk baki kalır, dedi.
Editör Editör

Camikebir Mahallesi eski muhtarı Hüseyin Yılmaz: “1927 yılında doğdum. 60 yıldan beri Geyve’de esnaflık yapmaktayım. 1962 yılında muhtar seçildim. Bu görevi aralıksız olarak 38 yıl yaptım. O zamanlar Geyve’miz üç mahalle idi. Orhaniye Mahallesinin muhtarı rahmetli Raif Şen, Gazisüleymanpaşa Mahallesi muhtarı rahmetli Hasan Köse idi. Üçümüz el ele vererek, Allah’ın izni, daire amirlerinin de desteğiyle görevimizi layıkıyla yaptık. O dönemleri bilen insanlar, yaptığımız hizmetlerden dolayı, bugün bana rastlayınca teşekkür edip elimi öpüyor. 

Şimdiki belediye başkanı adaylarına ve muhtar adaylarına şunu tavsiye ediyorum: Seçimi kazansanız da kaybetseniz de dostluk ilişkilerinizi bozmayın. Mevki, makam gelir geçer dostluk baki kalır. Tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi. 


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

1984 yılında çıkan SAKARYA gazetesi haberi

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs