Necif Fazıl’da Sağanak Yağışa Rağmen Kermes Yapıldı


Geyve İlçesi Alifuatpaşa Mahallesi Necip Fazıl Kısa Kürek İlkokulu Yönetimi tarafından 3.sü düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliği ve Kermes Programına veliler yoğun ilgi gösterdi.
Editör Editör

Kermese; İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Halil Bayar, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Canbal, İlçe HEM Müdürü İrfan Karaçayır, HEM Müdürü yardımcıları Hamza Kaya ile Resül Nasır Günbilek, İlkadım derneği başkanı Hasan Kargün, Okul Müdürleri, veliler ve öğrenciler iştirak etti.

NFK Anasınıfı Öğretmeni Aysel Çankırı tarafından sunulan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının birlikte söylenmesi ile başladı.

Okul Müdürü Mesut Türedi; kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık konuşmasında, ilçedeki eğitimin arttırılması için yapılan çalışmalara değindi ve kermeste emeği geçenleri kutladı.

Geyve METEM Mehteran Takımı, konuklardan bol alkış aldı.

NFK İlkokulu Anasınıfı; öğle gurubu öğrencileri “Horozumu Kaçırdılar” rondunu, Cemal Gürsel Anasınıfı sabah-öğle gurubu “Mantarlar ” rondunu sundu.

NFK İlkokulu Halkoyunları ekibi: “Antep Yöresi” Oyunlarını, “Trabzon Yöresi” , “Karadeniz Yöresi” oyunlarını sergiledi.

Cemal Gürsel Ortaokulu halkoyunları ekibi: “Antalya Yöresi” oyunlarını sergiledi.

Geyve A. L. Öğrencileri “Potpori Halkoyunları Gösterisi” sundu.

Kermes Gösterileri öncesi ve sonrasında hazırlanan çadırlarda, öğrenci velileri tarafından hazırlanan yiyecekler ve çadırlarda kurulan yerde pişirilen gözlemeler satışa arz edildi.


Mustafa Hamdullah ERGİN


GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs