Başarıda Kadınların Rolü Büyük

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programla tüm ilçe kadın kolları üyeleri ile bir araya geldi.
Ali ARICI Ali ARICI

Sevilen sanatçı Züleyha’nın şarkılarıyla renk kattığı gecede konuşan Başkan Toçoğlu, “Şehrimiz, tüm ilçelerini kazanan Büyükşehirler arasında ikinci oldu. Büyükşehir’de Sakarya seçim tarihinin en yüksek oyunu aldık” ifadelerini kullanırken; İl Kadın Kolları Başkanı Hatipoğlu, “Yorucu bir seçim sürecini geride bıraktık. Çok şükür Allah yüzümüzü ak etti” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen programa katıldı. Arya Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen gecede tüm ilçelerin kadın kolları üyeleri bir araya geldi. Sevilen sanatçı Züleyha’nın şarkılarıyla renk kattığı gecenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Yorucu bir seçim sürecini geride bıraktık. Çok şükür Allah yüzümüzü ak etti. Bu başarıda emeği geçen teşkilatımızın tüm birimlerine çok teşekkür ediyorum. İşimizi, ailemizi bırakıp yollara döküldük. Bizler anayız. Geleceğimiz için, evlatlarımız için çalıştık ve başardık. Anneler günümüz kutlu olsun. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizlere verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

Şehrin başarısı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tüm kademelerimizin ve özellikle kadın kollarımızın gayretli çalışmaları neticesinde şehrimiz, tüm ilçelerini kazanan Büyükşehirler arasında ikinci oldu. Büyükşehir’de Sakarya seçim tarihinin en yüksek oyunu aldık. Her zaman ifade ettik, kadın kollarımızın gayretli ve özverili çalışmaları neticesinde bu sonuçlar ortaya çıktı. İnşallah hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs