Geyve’de Hemşireler Günü Kutlandı



Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, hemşireler gününü kutladı.
Editör Editör

ASML salonunda düzenlenen Hemşireler Gününe; MEM Mehmet Salih Canbal, şube müdürleri Davut Karamehmetoğlu, Mehmet Doğan, daire amirleri Serdar Suat Aytek, Osman İslamoğlu, Mehmet Baltacı, HEM İrfan Karaçayır, Resul Nasır Günbilek, okul müdürleri Kamil Süzen, Tekin Bayer, İsmail Selçuk, Hurşit Yıldız, Erol Erdem, Ali Demir, Remzi Şengül, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerden Gizem Kovacıoğlu ile Sevda Nur Çakır’ın sunduğu programda, okul müdürü Ahmet Akkuş açılış konuşması yaptı.

Meslek Dersleri öğretmeni Zülal Orhan, günün anlam önemini belirten konuşmasında: “Hemşirelik mesleğini yapacak olan ya deli olmalıdır ya da bu işi severek yapmalıdır. Başka türlü bu iş yapılmaz.” dedi.

Rabia Güner ve Aleyna Erdem hemşireliğin önemini anlatan şiirler okudu.

Soma kömür ocağında şehit düşen işçilerin hatırasına  Ayşe Nur Nalbant Soma’ya Ağıt, okul müdürü Ahmet Akkuş’un Soma kömür ocağında çalışan kardeşi Özcan Akkuş’un yazdığı şiiri de Asiye Uzel  okudu. Öğrencilerin oynadığı TıbbınTükendiği An skeci çok beğenildi.

 

Geyve Milli Eğitim Müdürü Salih Canbal, hem anne hem de önceden hemşire olması dolayısıyla ASML Meslek Dersleri Öğretmeni Zülal Orhan’a çiçek verip tebrik etti.

Okul müdürü Ahmet Akkuş, davetlilere ve öğrencilere pilav, ayran ve kiraz ikram etti.

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs