Geyve'de bir ilke daha imza atıldı

Geyve İlçesinde;"şifalı Bitkilerle Tedavi"amaçlı olarak"LOKMAN Doğal Şifa Evi"açıldı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN



LOKMAN Doğal Şifa Evi





LOKMAN Doğal Şifa Evi sahibi Mehmet ÖZDEMİR



Mehmet ÖZDEMİR'in en büyük yardımcısı eşi



Geyve'de bir ilke daha imza atıldı.Adapazarı'na gitmeğe gerek kalmadı.İlçemiz Camii Kebir Mahallesi Paşa Sokakta Mehmet ÖZDEMİR tarafından"LOKMAN Doğal Şifa evi"adı altında şifalı Bitkilerle tedavi amaçlı işyeri açıldı.


"LOKMAN Doğal Şifa Evi" Sahibi "GEYVE HABER" Muhabirimize,"Şifalı Bitkilerle Tedavi" amaçlı açmış oldukları işyeri ile ilgili şunları söyledi:Geyve İlçemizde "Şifalı Bitkilerle Tedavi" hususunda açılmış bulunan ve her aradığımız bitkiyi bulabileceğimiz ve sadece bu işle ilgili bir yer yoktu.Vatandaşımız bu tür sorunu olunca Adapazarı'na gitmek zorunda kalıyordu.Hem soruna çözüm getirmek hemde vatandaşa daha yakından hizmet verebilmek için "LOKMAN Doğal Şifa Evi"ni açtık.Burada ki benim en büyük yardımcımda eşimdir.Diyen ÖZDEMİR,Vatandaşımıza en güzel bir şekilde bu yöntemle verilecek olan hizmeti yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.Şeklinde konuştu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs