Cemal Gürsel Ana Sınıfı

Alifuatpaşa Cemal Gürsel Anasınıfı öğle grubu Anneler Gününü kutladı.
Editör Editör

Duygusal Anneler Günü Programı Öğle Grubu Anasınıfı öğretmeni Hülya SAK TÜREDİ gecikmeli olarak gerçekleştirdiği anneler günü programına, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma ve ardından Soma’ daki şehitlerimiz için bir Fatiha okunmasını isteyerek başladı.

 

Tüm çocuklar anneleri için hazırladıkları “Annemize Türkü” şarkısını söylediler. Şarkı bitiminde hazırladıkları çiçekleri annelerine  hediye ettiler.

 

Tüm çocuklar anneler günü ile ilgili şiirlerini okudular. Ardından Nasrettin Hoca’dan “Parayı Veren Düdüğü Çalar” fıkrası skeç olarak sunum yapıldı. Nasrettin Hoca rolünü canlandıran öğrenci velilerin beğenisini kazandı.

Öğretmenin sene başından itibaren dönem dönem çektiği fotoğraf arşivinden oluşan slayt gösterisiyle çocukların sekiz ay boyunca gösterdikleri değişim görselleştirildi.

 

“Su Damlası” rontu oynandı. Tilkinin kurnazlığı ile eğlence katan Orman ve hayvanlarımız tiyatrosu sergilendi. Çocukların kendi el izlerinden hazırlanan çerçevelenmiş hediyeler annelere duygulu anlar yaşattı.

 

Çocukların annelerine video mesajları projeksiyondan yansıtılmasıyle annelerde duygu doruğa ulaştı. 

Veliler öğretmenleri Hülya SAK TÜREDİ’ ye “tüm sene boyunca hem öğretmenlik hem annelik yaptınız, teşekkür ederiz, emeğinizden dolayı hakkınızı helal edin” diyerek çiçek hediye ettiler.

 

Öğretmenleri Hülya SAK TÜREDİ de kendi hazırlamış olduğu hediyelerini velilere taktim etti. Program aralıksız ve akıcı olarak bir buçuk saat sürdü.

Veliler program bitiminde çocuklarının programın içeriği konusunda hiç bilgi vermediklerini sır gibi saklayarak sürpriz yapmak istediklerini ve programın da bu kadar renkli, eğlenceli, yer yer duygusal anlar içermesiyle bazen güldüklerini, bazen duygulandıklarını, gözyaşlarını tutamadıklarını söylediler. Daha sonra tüm misafirler sene boyunca yapılan faaliyetlerin bir kısmının oluşturduğu sergiyi gezdiler.

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs