Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi" Projesi Başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçelerde "Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi" Projesi'ni hayata geçireceklerini bildirdi.
Ali ARICI Ali ARICI

Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilk etapta büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçelerin altyapı, su ve yol çalışmalarını başladıklarını belirtti.


Çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini aktaran Toçoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:


"Hizmet sınırlarımıza yeni dahil olan ilçelerimizde büyük bir süratle altyapı çalışmalarına başladık. Geyve, Pamukova, Kocaali, Karasu, Kaynarca ve Taraklı sağlam altyapıya kavuşuyor. Aynı zamanda ilçelerimizde asfalt çalışmalarımız da devam ediyor. Altyapı ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra, ilçelerimizde sosyal yaşamın daha da canlanması için 'Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi' Projesi'ni hayata geçireceğiz."


Toçoğlu, merkezlerde Sanat ve Meslek Eğitim Kursları'nın da (SAMEK) açılacağını belirterek, "Hemşehrilerimiz için tiyatro, sinema gösterimleri ve konferanslar düzenlenecek. Merkezde butik konferans ve eğitim salonları, kütüphane ile spor alanları da bulunacak. İlçelerimizin sosyal gelişimini arttıracak, çocuklarımıza, kadınlarımıza ve ailelerimize sosyal desteklerin verileceği projemizi, kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz" ifadesini kullandı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs