SML’de Kupa Töreni

Geyve Liseler arası gençler spor turnuvalarında dereceye giren Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine kupa ve madalyaları verildi.
Editör Editör

Geyve ASML salonunda yapılan törene Milli Eğitim  müdür vekili Davut Karamehmetoğlu, şube müdürü Mehmet Doğan, İlçe Gençlik ve Spor müdürü Yusuf Yıldız ve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi müdürü Kamil Süzen, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

MASA TENİSİ

Liseler arası masatenisi turnuvasında ASML erkeklerde birinci olan; Emrullah Sarı, Bayram Şükrü Sinanoğlu ve Güven Karanfil’e kupa ve madalyalarını MEM vekili Davut Karamehmetoğlu verdi.

Masa tenisi kızlarda birinci olan; Zeynep Betül Turhal, Merve Durak ve Gamze Topal kupalarını İlçe Gençlik ve Spor müdürü Yusuf Yıldız’dan aldı.

 

VOLEYBOL

Voleybolda Geyve birincisi olan erkekler; Ömer Faruk Rençber, Mehmet Aktı, Umut Anıl Kaya, Ali Can Gül, Ahmet Aydın, Güven Karanfil, Emrullah Sarı, Bayram Şükrü Sinanoğlu ve Mecit Yalçın’ın kupasını Şube müdürü Mehmet Doğan verdi.

 

Genç kızlar voleybol turnuvasında 2.olan Serra Yaldız, Elif Uzan, Mine özer, Merve Şimşek, Sena Gül, Gamze Yılmazer, Dilara Tiryaki ve Nagihan Yılmazer ‘in kupasını AFB Anadolu Lisesi müdürü Kamil Süzen verdi.

 

SATRANÇ

Geyve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesinin düzenlediği satranç turnuvasında birinci olan Güven Karanfil,  Ömer Faruk Rençber ve Ahmet Aydın hediyelerini ASML müdürü Ahmet Akkuş verdi.

 

ŞEREF HOCAYA ÇİÇEK

Sağlık Meslek Lisesi müdürü Ahmet Akkuş; öğretmen Şeref Bulut arkadaşımız, öğrencilerimizi sporun her dalında çalıştırıp okulumuza kupa ve madalya kazandırıyor. Kendisini tebrik ediyorum, deyince öğrenciler alkışladı. Şeref Hoca, Şeref Hoca… diye tempo tuttu.

Milli Eğitim Müdür vekili Davut Karamehmetoğlu, Şeref Bulut’u başarılarında dolayı tebrik ederek kendisine çiçek verdi.

 

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Şeref Bulut ve Davut Karamehmetoğlu

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs