Taner Yaman'ı Abisi Buldu

Geyve'de meydana gelen selde kaybolan Taner Yaman'ın cansız bedeni ağabeyi Tuncay tarafından bulundu. Merhumun naaşı, yarın ikindi namazına müteakip Geyve Merkez camiden kalkacaktır.
Editör Editör
Geyveli Şaban Yaman'ın oğlu, Tuncay Yaman'ın kardeşi Taner, Doğantepe Köyündeki tavukhanede sele kapılmıştı.


DEVLETİN HER KADEMESİ SEFERBER OLDU

Sele kapılan Taner Yaman, başta Sakarya milletvekili Şaban Dişli, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, belediye başkanı Murat Kaya olmak üzere devletin her kademesindeki görevliler ve vatandaş tarafından 4 gündür arandı. 


AĞABEYİ BULDU

Doğantepe barajının civarından ayrılamayan ağabeyi Tuncay Yaman: "Çamurun içinde balon gibi şişmiş bir şey gördüm. Girip araştırdım. Kardeşimin cesediyle karşılaştım." dedi. Sakarya Büyükşehir Belediyesinden Erhan Yamaz, Ramazan Durak ve ekibi olay yerine gelerek cenaze işlemlerine yardımcı oldu.


MİLLETVEKİLİ ŞABAN DİŞLİ ÇOK ÜZGÜN

Geyve Devlet Hastanesine getirilen Taner Yaman için Sakarya milletvekili Şaban Dişli çok üzgün bir halde şunları söyledi: " Savcı ve doktorlar naaşı inceliyor. Ailesinin isteği üzerine Taner'in naaşı İstanbul'dan otopsiden getirilince cenaze işlemlerini layıkıyla yapacağız."dedi.


KAYMAKAM AKBIYIK AİLEYİ TESELLİ ETTİ

Acılı baba Şaban Yaman'ı elinden tutup bir an olsun yalnız bırakmayan Geyve kaymakamı İdris Akbıyık: "Başınız sağ olsun. Devlet olarak daima yanındayız."dedi.


Mehmet Aydoğan

Geyve Haber


Şaban Yaman

Tuncay Yaman

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs