Küçük Paşa ve Arslan Yan Yana

Dink cinayeti dahil her karanlık olayda adı geçen Tuğgeneral Veli Küçük'le Danıştay yetikçisi Arslan'ın yan yana fotoğrafı ortaya çıktı.
Ali ARICI Ali ARICI

Agos gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastında ismi gündeme gelen Susurlukçu eski Tuğgeneral Veli Küçük"le, Danıştay tetikçisi Alparslan Arslan"ı aynı karede gösteren fotoğraf ortaya çıktı.
İki yıl önce Stockholm"de düzenlenen Azerbaycan Kongresi"ne katılan Veli Küçük ve Arslan"ın çektirdiği hatıra fotoğrafı, “Arslan"ı kesinlikle tanımıyorum” diyen Küçük"ün yalan söylediğini ortaya çıkardı.

Danıştay saldırısı ve Hrant Dink suikastıyla ismi gündeme gelen Susurlukçu eski Tuğgeneral Veli Küçük, bu saldırılarla ilişkisini reddederken, ortaya çıkan bir fotoğraf Küçük"le Danıştay tetikçisi Alparslan Arslan"ın ilişkisini gözler önüne serdi.


SAMİMİ POZ GİZLİ İLİŞKİYİ ELE VERDİ

Danıştay saldırısının ardından gündeme gelen ilişkiyi Veli Küçük şu sözlerle yalanlamıştı: ”Fotoğraflarına baktım, şahsen de tanımıyorum. Kesinlikle konuşmadım. Şuursuz bir psikopat anladığım kadarıyla. Böyle bir anlayışla vatan kurtulur mu Allah aşkına?” Bu açıklamanın aksine Küçük"ün, Arslan"la tanıştığı ve birlikte fotoğraf çektirecek kadar samimi olduğu ortaya çıktı. Fotoğrafta, Arslan"ın spor kıyafetlerle yer alması ve takım elbiseli Küçük ile yanlarında bulunan takım elbiseli üç kişiyle birlikte rahat bir görüntü vermesi, bu ilişkinin eskiye dayandığını gösteriyor.

Azerbaycan Kongresi Hazırlık Komitesi"nin davetlileri olarak İsveç"te bulunan Arslan ve Küçük"ün burada Türk çevreleriyle çeşitli görüşmeler yaptığı belirtiliyor. Küçük, ayrıca kongrede bir konuşma da yaptı.

Hrant Dink'in avukatı Erdal Doğan'ın, “Dink'i tehdit etmişti, Dink'in en tedirgin olduğu kişiydi” açıklamasıyla dikkatlerin bir kez daha çevrildiği Susurlukçu Veli Küçük"ün, tetikçi Arslan"la birlikte ortaya çıkan fotoğrafı, Küçük"ün Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast'la da bağlantılı olduğu konusundaki şüphelerin artmasına da yol açtı.

Susurluk olayında adının geçtiği dönemde Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı görevinde bulunan Veli Küçük"ün, Karadeniz"deki bu görevi boyunca bir çok karanlık ilişkiyi organize ettiği ve son dönemlerde Trabzon"daki gençlerin karıştığı saldırı ve milliyetçi provokasyonlarla bağlantılı olduğu belirtiliyor. (Yenişafak)

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs