West/Rest Ve Restin Devşirmeleri...

Yukarιdaki başlιğιn birinci bölümü bana ait değil. Hani şu „tarihin sonu“ tezini inceleyen ve medeniyetlerçatιşmasι kehanetinde bulunan hemen herkesin bir şekilde atιf yapmakta olduğu meşhur adam Huntighton.
Ömer ERDEM Ömer ERDEM

Bu adam tιpkι yahudi şeriatinin salikleri gibi „seçkinci“ takιlan bir adam. Tam da bu yüzden tezini „Batι/ Diğerleri (Kalanlar)“ olarak temellendiriyor. Hoş bu çok yeni bir durum değil. Batι oldum olasι zaten seçkincidir. Önceleri yahudiler kendilerinin Tanrι tarafιndan seçilmiş kavim olduklarι tezini işlediler. Ancak her nasιlsa Yahudiler son yüzyιla gelene kadar hemen her zaman bir şekilde zulme uğramaktan kurtaramadιlar. Romalιlar yahudileri tam 503 sene Kudüs kentine sokmadιlar. Senede sadece 1 gün oraya girmelerine izin veriyorlar ve o günde de onlarla ya alay ediyor yahutta taşa tutuyorlardι. Hz. Ömer (r.a) Kudüsü fethedince bütün kutsal inanç sahiplerinin ibadetlerini yapabilmeleri için herkesin „özgürce“ hareket edebilmesine imkân sağladι. Hz. İsa (a.s)nιn doğduğu kilise olarak kabul edilen kilisede (Kιyamet kilisesi) namaz kιlmasι için tavsiyede bulunan ilgili din adamlarιna „ben burada namaz kιlarsam benden sonra müslümanlar burayι camiye çevirmesinden endişe ederim“ diye cevap vermiştir. Şimdi Müslümanlarι terör ve özgürlük düşmanι olarak lanse etmeye çalιşan nadanlar utanιr mι acaba? Hayιr utanmazlar. Zira Allahtan korkmayanlar kuldan niye utansιn. Batιnιn geçmişinde ortaçağ karanlιğι var. Dünyayι kan gölüne çeviren „Haçlι Seferleri“ var. Birinci haçlι seferinden sonra kudüs sokaklarιnιn kandan bir nehire dönüştüğü insaf sahibi batιlι tarihçiler tarafιndan bile gizlenmiyor. Çok uzağa gitmeyelim daha yarιm asιr önce batι ikinci dünya harbinde birbiriyle çatιşarak milyonlarca insanι katletti. Sonunda batιlι yeni bir „ÖTEKİ“ buldu ve artιk birbirleri yerine ötekini öldürmek için harekete geçti. Üstelik bunu bile doğrudan doğruya yapmak yerine „ötekini ötekine vurdurmak“ suretiyle başarι ile yönetti. Önce ülkeleri işgal edip, yüzbinlerce insanι katletti. Tarihi ve kültürel mirasι yok etti. Bölgede bulunan hemen her evden bir kayιp verilmesini sağladι ve buralarda „kin, nefret ve intikam“ dolu insanlarιn yetişmesi için zemin hazιrladι. Zaman zaman bu insanlara hem para, hem silah ve hem de istihbarat desteği sağladι. Dahasι kendi ülkesindeki mutsuz, umutsuz ve „hiç“ lik(nihilistler) sιnιrιnda bulunan terör namzedi zararlι bιtrak durumundaki zavallι insan avcιlarιnιn bölgeye gidip mazlum insanlarι katletmesi için yepyeni bir zemin hazιrladι.

Batι dün kιzιlderililere nasιl „barbarlar“ olarak bakιyor idiyse bugünde müslümanlara aynι gözle bakιyor. Bu barbarlarι yüksek evrensel değerler! Ile buluşturup medeni hale getirecek. İşte hem Afganistan ve hemde Irak için demokrasi isteyen o ilerici batι Mιsιr daki demokrasi darbesini alçakça desteklemekten imtina etmedi. Batι batιldιr, bu doğru. Ancak bu batιlιlar hakkιnda „ikiyüzlüler“ ifadesi canιmι sιklιyor. Ne ikiyüzlüsü kardeşim bunlar „ikiyüz yüzlü“ dür.

Batιιlarιn batι ve diğerleri diyerek dünyayι eskisi gibi sömürmeye ve müslümanlarιn felâketi üzerinden kendi toplumlarιna haketmedikleri kadar sahte bir „saadet“ üretmek istemelerine kimsenin diyeceği bir şey yok. Batι kendini her zaman öteki üzerinden tarif etmiştir. Paristeki son saldιrιlarιn ardιndan nasιl bir dünya hedeflendiği ve kimbilir yakιnda nereyi işgal edecekleri henüz netleşmemiş olmakla beraber alttan alta ince planlamalarιn yapιlmakta olduğu bir vakιa. Batι „dikensiz bir gül bahçesi“ yaratmak istiyor. Ama aynι zamanda seri diken üreten fabrikalar açιyor. Ancak bu fabrikalarι Müslümanlarιn yaşadιğι coğrafyada açιyor. İyi ama hani küresel bir köye dönmüştü dünyamιz. Bu ürünlerin kendi topraklarιna girmesine nasιl engel olacaksιn. Vallahi de olamazsιn, billâhi de olamazsιn ve olamayacaksιn. Zira rüzgâr ekenin fιrtιna biçmesi mukadderattιr.

Ben kişisel olarak batιlιlarιn İslâm düşmanι olmalarιnι gayet makul bulmaktayιm. Aksi olsaydι düşünürdüm. Zira Kuràn bunu haber vermektedir. Onlarιn dinlerine yani anlayιşlarιna ve iradelerine tamamen teslim olmadιkça senden asla razι olmazlar diyen kitabιmιza göre batιnιn bize düşman olmasι normal bir durumdur. Esas anormal olan aşağιlιk kompleksinden dolayι esfeli safiline gömülen, alçaldιkça alçalan, „celladιna aşιk olan aptal kιz rolündeki“ müslümanιm diye ortalιkta fink atan zavallι bir güruhun bulunmasι.

Devşirmelerimiz Ve Özgürlük

Kimse, kimsenin kutsal saydιğι değerlere küfretmesin. Benim dinim bunlarι yasaklar. Onlarιn ilahlarιna sövmeyin diyor Kuràn. İçinde Allahιn adι anιlmakta olan mabedlere hürmet istiyor kitabιmιz. Müslüman ilkesel olarak zaten sövmez ve hakaret etmez. Zira hakeret ve sövgü „aşağιlιk ve acuzelerin“ mesleğidir. Oysa Müslüman iman ettiği değerlerin kalitesine yürekten güvenir. Müslüman başkalarιna hakaret edemez. Hem nasιl etsin ki Hz. İsa ya iman etmeden müslüman olunmaz.

Çarli Hebdo diye bir zavallι dergi ve ona benzer bazι yaratιklar Hz. Peygamber efendimize hakeret etme acziyetini göstermişler. Yani cami duvarιna bevleden köpeklerin rolüne kalkιşmιşlar.

Fransιz gâvurunun içinden kutsala saldιracak „dinsiz, densiz ve donsuzlar“ çιkabilir. Bunu anlayabilirim. Ancak efendimizi boyuna rüyalanarak istismar eden en sonunda O`nu kamyon kasasιna bindirecek kadar ileri giden bir güruhun efendimize yapιlan bu menfur saldιrι için tek kelime bile kιnama yapmamalarι ve hatta özgür basιn terannileriyle bu alçaklιğι çaktιrmadan savunmalarι „münafιklιk ötesi bir alçalmadιr.“ Bunlara çukur desek çukura yazιk. Zira çukur bile bir seviyedir. Oysa bunlara ait bazι yazar müsveddeleri cami duvarιna bevleden köpeklere „mama“ yedirme gayretleri ancak devşirilmekle açιklanabilir. Irzιna geçen zorbaya seranat yapan bu zavallι mahluklar avanesi, İsrail katil ve cani devletini meşru otorite olarak nitelerken kendi ülkelerinin devlet başkanιna Firavun, Yezit gibi adi kelimelerle şereflerini beş para etme pahasιna saldιrabiliyorlar. Mü`min evvelâ şerefli olur. Onurunu „güneydeki bir ülkenin çιkarlarι için“ sebil etmez. Yönetene düşman olmak senin İsrail muhibbi olmanι gerektirmez. Onca yayιn organι bir defacιk olsun efendimize yapιlan bu sapkιnlιk için bir şey demez mi? Demez elbette. Zira bunlar peygambere ancak çιkarlarιna hizmet ediyorsa sahip çιkarlar. Sevdikleri ülkeyi kιzdιracak bir peygamberi ne yapsιn „paralel din mucidinin zavallι müntesipleri“.

Bu zamana kadar hemen herkes gibi ben de aşağιdaki „şakirtler“ için yani cemaati bir samimiyet ve aidiyet için benimseyip liderini büyük bir ilim adamι olarak görüp bağlanan „müntesipleri“ ayrι tutmaya özen gösterdik. Ancak ben artιk şakirtlere de bir çift lâf edilmesi gerektiğine inanιyorum. Bunca rezilliğe rağmen eğer kör değilseniz görün artιk kardeşim. İradenizi teslim ettiğiniz bu sapιk ve hain zihniyetten geri isteyin. Eğer ιsrar eder ve aleniyete karşι yanlιş mihraklara teslimiyete devam ederseniz, „ O gün bütün insanlar önderleriyle birlikte çağrιlacaklar“ ayetinin muhatabι olursunuz ve sonuçlarιna katlanmak zorunda kalιrsιnιz. Zaten akιllι bir Müsüman Allaha çağιrmayan her çağrιnιn kendi klikine, kendi tezgâhιna, kendi tekkesine, kendi menfaatine bir çağrι olduğunu bilir ve Kuràn dιşιndaki her çağrιnιn istismar edileceğini anlar ve ona göre davranιr. Allah verdiği aklιn Müslümanlar tarafιndan işletilebilmesini muvaffak eylesin. Amin!

Baki Selâm ve Saygιlarιmla.

Ömer Erdem

Mainz/Almanya


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs