Kılıç bayrağı devraldı

Ak Parti’nin 5. Olağan Kongresi’nde il başkanı seçilen Fevzi kılıç, bayrağı Recep Uncuoğlu’ndan devraldı. Parti binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde duygulu anlar yaşandı.
Editör Editör

COŞKULU KARŞILAMA

Dün saat 16.00’da gerçekleştirilen devir teslim töreninde yeni yönetim de hazır bulundu. Kalabalık bir parti grubuna seslenen Uncuoğlu, güzel bir tabloyla karşılaştıklarını belirterek “Tüm gayretler ve çalışmalar, bu güzel tablonun yaşatılması için oluşturuldu. Yeri geldi kıt imkanlarla partimizin çalışmalarını yürüttük. Çok şükür bu noktalardayız. Sakaryamız her zamanki gibi en yüksek oy oranlarıyla partimizin göğsünü kabartmıştır” dedi.

“7-0 OLMASI İÇİN”

Başbakanın katılımıyla çok güzel bir kongreyi geride bıraktık diyen Uncuoğlu, şöyle konuştu: “Her geçen gün çıtamızı daha da yükseltmenin heyecanını yaşıyoruz. Ben yeni yönetim kurulumuza da başarılar diliyorum. Desteklerim ve dualarım hep onlarla olacak. 2015 Haziran seçimlerinde söz verdiğimiz gibi 7-0 olması için canla başla çalışacağız. Fevzi başkanımıza ve yönetim kurulumuza başarılar diliyorum”  

“BİRLİKTE ÇALIŞTIK”

Uncuoğlu’nun ardından söz alan Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Uncuoğlu ile birlikte meclis üyeliği yaptıklarını, kendisiyle çalışmaktan çok memnun olduğunu belirtti. Kendisi Ak Parti’nin çıtasını yukarılara çıkarmıştır. Ak Parti’nin Sakarya’da gerçekten güzel bir oy oranı var. Bu işin sırrı sevgi ve çok çalışmaktan geçiyor. Sayın Başbakanımıza beni bu göreve layık gördüğü için çok teşekkür ediyorum. İkinci kez göreve gelmek çok gurur verici. Sayın Uncuoğlu’na yeni çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından İl Başkanı Fevzi Kılıç, Recep Uncuoğlu’na çiçek takdim etti. Erhan Tandoğan

Mazbatasını aldı

Ak Parti yeni İl Başkanı Fevzi Kılıç yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önce Adapazarı İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını teslim aldı.

“TESLİM EDİYORUZ”

Kılıç’a mazbatasını teslim eden Adapazarı 1. Seçim Kurulu Başkanı Okan Akar, “7 Şubat’ta gerçekleştirilen kongre ile Ak Parti Sakarya İl Başkanlığına seçilen Sayın Fevzi Kılıç’ı ve yönetimini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını temenni ediyorum. Kendisine ilçe seçim kurulu olarak hazırladığımız mazbatamızı teslim ediyorum” dedi.

“ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”

 

Mazbatasını alan Fevzi Kılıç ise, “ Sayın Başbakanımızın şahsımıza göstermiş olduğu teveccühüyle ve delege kardeşlerimizin aynı iradeyi göstermesiyle bu göreve seçildim. Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte bu grevi inşallah beraberce gerçekleştireceğiz. Almış olduğumuz bu görevin sorumluluğunu ve önemini biliyoruz. Dolayısı ile Allah bileri mahcup etmesin diyorum” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs