Ömer Erdem Kuzey’den destek istedi

Ak Parti’den Sakarya Milletvekili aday adayı olan Ankara Büyükşehir Belediye Danışmanı Ömer Erdem, Ak Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı’yı Çarşamba günü ziyaret etti.
Ali ARICI Ali ARICI

Erdem, “Kuzey bölgesine güvenim tam. Bu yolda bize destek olmanızı bekliyorum” dedi. 

Hizmet için adayım

Ak Parti Karasu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Sakarya Milletvekili aday adayı Ömer Erdem, projeleri hakkında Başkan İshak Sarı’ya bilgi verdi. 1966 Geyve doğumlu olan Ak Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Ömer Erdem’in, Atatürk Üniversitesi İşletme ve Almanya Newport Üniversitesi Satış ve Pazarlama Doktora mezunu olduğu ve Almanca ile Arapça bildiği belirtildi. Erdem, “Hizmet için adayım. Desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Karasu bizim için önemli 

Sakarya Milletvekili aday adayı Ankara Büyükşehir Belediye Danışmanı Ömer Erdem, projeleri ile Ak Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı’ya bilgi verdi. Erdem, “Ankara’da siyasi alanda ciddi bağlantılarım var. Bu alanda destek alarak milletimize hizmet etmeyi planlıyorum. Elimden geldiği kadar değil, elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum. Bizim amacımız hizmet. Hizmette bizim işimiz. Karasu herkes sizin için ne kadar değerliyse bizim için de o kadar değerli” ifadelerini kullandı. 

Sarı başarılar diledi

Kendisini ziyaret eden ve Karasu ile ilgili projelerini dinleyen Ak Parti Karasu İlçe Teşkilatı Başkanı İshak Sarı, bu yolun sabır isteyen bir yol olduğunu belirtti. Sarı, “Bugüne kadar bütün projelerimiz ile ilgili milletvekillerimiz ile koordineli bir şekilde çalıştık. Bundan sonra da seçimi kazanacak olan milletvekilimizle de aynı şekilde çalışacağız. Bu yol zorlu bir yol. Sabır isteyen bir yol. Bu yolda aday olan Ankara Büyükşehir Belediye Danışmanı Ömer Erdem’e de başarılar diliyorum” diye konuştu.

 Firdevs Yanık

GeyveHaber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs