Sakarya Yazarlar Şairler Derneği İnternet Ssitesi Açıldı

Çalışmaları bir süredir devam eden Sakarya Yazarlar ve Şairler Derneği internet sitesi ve radyosu yayında.
İbrahim AÇILAN İbrahim AÇILAN

Sakarya Yazarlar ve Şairler Derneği, yaptığı çalışmalar sonucu çok önemli bir eksiğini tamamladı ve yurt çapında takip edilen bir internet sitesi ve radyoya kavaştu.



Son bir yıldır çalışmalarına büyük bir hız veren Sakarya Yazarlar ve Şairler Derneği " DİYARDAN DİYARA " Adlı bir internet sitesi ve radyo kurarak önemli bir hizmete daha imze attı.



Dernek, kültür ve sanat çalışmalarına her ay bir ilçede şiir gecesi ve her ayın ikinci cumartesi günü Sakarya İl Halk Kütüphanesi konferans salonunda şiir dinletileri düzenleyerek devam etmekte idi. Bu çalışmalar çerçevesinde ilçemizde de bir şiir gecesi düzenleyen dernek 17 - 18 mayıs 2008 tarihlerinde yurt içi ve yurt dışından şairlerin katılımı ile seçkin bir faaliyete imza atmıştı. Bu faaliyet çerçevesinde şair ve yazarlar Alifuatpaşa beldesini, Geyve ilçemizi ve Taraklı ilçelerini ziyaret etmiş, bölgenin tarih ve tabiat dokusuna, insanlarımızın sıcaklığına hayran kalmışlar ve çok güzel anılarla ayrılmışlardı. Derneğin tanıtımı ve sosyal faaliyetlerin daha geniş bir alana yayılmasını hedefleyen yöneticiler internet sitesini ve radyoyu hizmete soktular. Yayına başladığı günden itibaren büyük bir hüsn - ü kabul gören site birçok yazar ve şairi bünyesinde toplamayı başardı.


 Her akşam 21.00 - 23 saatleri arasında yayın yapan radyo, dinleyicilerin şiir ve isteklerine ses olmaya çalışmaktadır. Derneğin internet sitesine www.diyardandiyara.com Adresinden ulaşılabilir.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs