Geyveli Muhtardan İstek ve Teşekkür

Geyve Yörükler Mahallesindeki Ankara Caddesi, Niğbolu, Manolya ve Leylak Sokak sakinleri belediyeden hizmet alabilmek için, mücavir alan içine girmek istiyor.
Editör Editör

Geyve Yörükler Mahallesi muhtarı Feyyaz Çakır konuyla ilgili şunları söyledi: Geyveli Muhtardan İstek ve Teşekkür

İMAR PLANI İSTEĞİ

Mahallemizin Ankara Caddesi, Niğbolu Sokak, Manolya Sokak ve Leylak Sokak belediyenin imar planı dışında kaldığı için belediyeden hizmet alamıyor. Eğer bu sokaklar mücavir alan içine girerse; doğal gaz, içme suyu, kanalizasyon gibi hizmetlerden yararlanabilecekler. 


OTOBÜS HATTI İÇİN TEŞEKKÜRLER

Muhtar Feyyaz Çakır: Nisan ayından itibaren; Geyve Koop otobüsleri, Dörtyol Camisinden kalkıp Yörükler Mahallesindeki Fıçıcının Petrolüne kadar gelip yolcuları alacak. Çarşı üzerinden Adapazarı istikametine devam edecek. Buraların durak yerleri belirlendi.

Yolcu otobüslerinin bu güzergaha gelmesi için bizlere yardımcı olan; Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu, Ulaşım Koordinasyon Merkezi daire başkanı Fatih Pistil, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Şoförler Cemiyeti başkanı Aykut Yurt ve Geyve Koop başkanı Ali Demir'e teşekkür ederiz.

Mehmet AYODOĞAN

Geyve Haber

Muhtar Feyyaz ÇAKIR

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs