Geyve Sağlık Meslek’te İstiklal Marşı Coşkuyla Okundu

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, milli marşımızın kabulünün 94.yıl dönümünde İstiklal Marşımızı layıkıyla okumak için yarıştı.
Editör Editör

Geyve METAL(Anadolu Sağlık Meslek Lisesi) Kültür Edebiyat Kulübü öğrencilerinin hazırladığı programı 10 –A sınıfından Dilara Yağmur sundu. Program; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy ve bu vatan uğrunda yurdun dört bir bucağında canlarını feda etmiş şehitlerimizin aziz hatırası için 1 dakikalık saygı duruşu ve bağlı olarak İstiklal Marşı’mızı söyleyerek başladı.

10-B sınıfından Sena Demirci slayt eşliğinde Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlattı. Zeynep Yiğit, Mehmet Akif’ten şiirler okudu.

İSTİKLAL MARŞI’NI GÜZEL OKUMAK İÇİN YARIŞTILAR

Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasına şu öğrenciler katıldı: Bünyamin Güneş, Kevser Doğdu, Rana İclal Bağcıoğlu, Beyzanur Akkuş, Ebrar Avlar ve Zehra Toprak.

Yarışmaya katılan öğrencileri; Yaşar Göksinir, Hamiyet Bilgekul, Zülal Orhan ve Arzu Sena Çamur öğretmenlerden oluşan jüri, değerlendirme yaparken zorlandı.

Jüri başkanı öğretmen Yaşar Göksinir şunları söyledi: Gerçekten bütün öğrencilerimiz güzel okudu. Ama yarışma dolayısıyla yaptığımız sıralama şöyle:

1.Zehra Toprak,

2.Rana İclal Bağcıoğlu,

3.Ebrar Avlar.

Okul müdürü Ahmet Akkuş, programı hazırlayan ve dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs