ÖZSOY TARIM DUALARLA AÇILDI

Geyve'nin sevilen esnaflarında Ömer Özsoy'un yeni iş yeri dualarla açıldı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Dörtyol Camisi karşısında İnciksuyu mahallesi umurbey caddesi no 114'te bin yedi yüz metrekare kapalı alana sahip ÖZSOY TARIM'ın açılışına; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, belediye başkanı Murat Kaya, İlçe müftüsü Ali Erhun, daire amirleri, Sakarya Ticaret Borsası başkanı Cevdet Mete, Erişler Yem Sanayi, Gübre Taş, Toros Tarım yetkilileri ve çok sayıdaki vatandaş katıldı. 

Geyve kaymakamı İdris Akbıyık ve belediye başkanı Murat Kaya yaptıkları konuşmada, iş yerinin hayırlı, uğurlu olmasını dilediler. Hafız Hüsamettin Avcı'nın yaptığı duadan sonra, iş yerinin açılış kurdelesi kesildi.

İş yeri sahibi Ömer Özsoy tüm davetlilere katılımından dolayı teşekkür etti, davetlilere etli pilav, ayran, çay ikram edildi.

Özsoy Tarım'da, çiftçilik yapanlar için gübre ve zirai ilaçlar; hayvancılık yapanlar için her çeşit besi yemleri satılmaktadır.

DAVETLİLERE KURAN-I KERİM ZİYAFETİ

Ömer Özsoy; iş yerinin açılışına İstanbul'da görevli Kuran-ı Kerimi güzel okumada dünya birincisi olan hafızlardan Ekrem Nalbant ve İshak Danış hocaları da davet etti.

Dörtyol Camisinde kılınan öğlen namazından sonra Ekrem Nalbant ve İshak Danış hocalar, güzel sesleriyle cemaata Kuran-ı Kerim ziyafeti çekti. Geyve müftüsü Ali Erhun da dua ettirdi.

Ali ARICI-Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs