Baro Başkanı Açıklamasına Akyol'dan Cevap

AK Parti Sakarya İl başkan yardımcısı, siyasi ve hukuki işler başkani Sezai Akyol 'oy pusulalarinin kaybolduğu iddiasi' ile ilgili bir açıklama yaptı."
Ali ARICI Ali ARICI

AK Parti Sakarya Il başkan yardımcısi Sezai Akyol Serdivan'da oy pusulaların olduğu çuvalın kaybolduğu iddiasi ile ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Akyol açıklamasında "Bazi basın organlarında Sakarya'da seçim torbalarının sahte imza ile başkasına teslim edildiğinden bahsedilmektedir. Bu konu tarafımizca önem arzetmektedir. Seçimim adaleti için böyle bir olay vuku buldu ise seçim kurulu tarafından ivedilikle olayin açıkliğa kavuşturulmasi gerekmektedir. Eğer böyle bir olay yok ise iddiayı ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız." dedi.

 

Ne Olmuştu?

Sakarya baro başkanı Zafer Kazan akşam saatlerinde sosyal medya hesabinda oy pusulalarınim başkasina teslim edildiği ve iki çuval ve oy muhrunun kaybolduğunu iddia ederek böyle bir bilginin kendisine iletilďigini iddia etmis, be bu olay paralelcilere bağli Cihan Haber Ajansı tarafindan servis edilmişti.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs