Geyve Semerkant Vakfından iftar

Geyve Semerkant Vakfı ve Beşir Derneği ortaklaşa iftar yemeği düzenledi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Tarhan Camisi bahçesinde düzenlenen iftar programına; Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Geyve Semerkant başkanı Adem Çavdar, 8.bölge Semerkant başkanı Ümit Demir, Sakarya Semerkant başkanı Erdinç Bora, Akyazı Semerkant başkanı İlyas Düzcan, Ümit Göncü, Ümit Dağdelen, İsmail Özer, Mürteza Gürler, Necip Güngör, Necmi Güngör, Recep Durak, Selçuk Avcı, Ayhan Özkaya ve sayıda vatandaş katıldı.

Dernek başkanı Adem Çavdar: "Bakanlar Kurulu kararı ile uluslararası yardım derneği olarak kabul edilen Beşir Derneğimiz 55 ülkede 242 temsilcilikle faaliyet göstermektedir. 

Beşir derneği, her zaman olduğu gibi Geyve havalisinde yoksulun, muhtacın yanında olmaya devam ediyor. Bu Ramazan ayında da 250 aileye gıda kolisi dağıtıldı. İhtiyaç sahiplerine nakdi ve giyim yardımları da yapılıyor.

Derneğimizin gönüllü üyeleri tarafından, dernek binamızda ücretsiz yaz Kuran kursu hizmeti verilmektedir. İftar programımıza katılan davetlilere teşekkür ederim. Afiyet olsun."dedi.

İftar yemeğinden sonra Atapaşa Camisi müezzini İsmail Yıldırım hoca sofra duasını yaptı. 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs