Alifuatpaşa’da yükselen yeni yaşam merkezi: ÇAY VADİSİ EVLERİ

Semiks İnşaat Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi tarafından Alifuatpaşa’da yapımına devam edilen Çay Vadisi Evleri, modern şehircilik anlayışı ile Alifuatpaşa’nın doğal güzelliğini bir araya getiriyor.
Ali ARICI Ali ARICI

Tüm projelerinde insan ve çevre odaklı, mutlu yuvalar kurma vizyonu ile çalışmayı benimseyen Semiks İnşaat, kullanılan ileri teknolojinin yanı sıra kentin çevresel ve kültürel dokusuna uyum sağlayan konutları ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini süslüyor.


Semiks Çay Vadisi Evleri karayolu ile Adapazarı’na 15 dakika, İstanbul’a 1.5 saat mesafede. Semiks Çay Vadisi Evleri 17 bin 800m2 arsa üzerine yerleştirilmiş, modern şehircilik kuralları içerisinde projelendirilmiş 13 adet 4 katlı blokta toplam 208 daire ve 1 adet alışveriş merkezinden oluşuyor. Site içi alışveriş merkezinin sinema, düğün salonu, pastane, eczane ve kuaförler ile site sakinlerine hizmet etmesi planlanmıştır. Alışveriş merkezi haricinde site içi spor sahaları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve açık otopark site sakinlerinin hizmetinde. Bütün bunlarla beraber Semiks Çay Vadisi Evleri sakinlerinin huzuru ve güvenliği 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile güvence altında. Ayrıca sitenin yanına 1 adet camii yapılması da planlanıyor.


TEKNİK ÖZELLİKLER


Sağlam zemin


Semiks Çay Vadisi Evleri, sakinlerine sunduğu imkanlar haricinde sakinlerinin deprem güvenliğini, bulunduğu bölge itibarı ile en üst sırada tutmaktadır. Tüm blokların zemin etütleri Sakarya Üniversitesi denetiminde, gerekli sondaj çalışmaları ve hesaplamalar ile yapıldı. Bloklar, hazırlanan zemin etüdü raporuna sağdık kalınarak ve son afet yönetmeliği şartnamesinde belirtilen kriterlere uygun olarak radye temel ve perde kolon sistemi ile projelendirilmiştir.


Eşsiz Konfor


Semiks Çay Vadisi Evleri’nde tüm daireler, sakinlerinin konforu göz önüne alınarak tasarlandı. Her blokta asansör bulunmaktadır. Isı ve ses yalıtımı mantolama sistemi ve Winsa 7000 serisi çift camlar ile sağlanmıştır. Tüm bloklarda su deposu ve hidrofor ve tüm dairelerde kombi bulunuyor. Dairelerin hepsinde 3’lü güvenlik kilitli çelik kapılar kullanılıyor. Ayrıca merkezi uydu TV sistemi, 1.sınıf laminant parke yer döşemesi, granit mutfak tezgahı, mdf/PVC mutfak dolapları, 1. Sınıf seramik yer ve duvar döşemeli banyolar ile hilton banyo dolapları daireler de standart olarak konumlandırıldı.


Doğal Manzara


Çay Vadisi Evleri bulunduğu konum sayesinde önü açık, nefes alan dairelerde Alifuatpaşa’nın en iyi manzarasına sahip olacak benzersiz bir ferahlık hissedeceksiniz. Sabah kalktığınızda ilk işiniz perdeleri açmak olacak. Bulutlarla bezenmiş masmavi bir gökyüzü ile karşılaşacaksınız.


Seçkin çevre


Diğer yandan sizin gibi seçkin insanların bulunduğu bir semtte yaşama keyfini tadacak, nitelikli yaşam alanları ile çevirili bir konut projesine dahil olacaksınız. Evinize giderken kendinizi güvende ve rahat hissedecek, gerek konum gerek sosyal açıdan hayatı daha seçkin yaşayacaksınız.


Müşteri odaklı çözümler


Sakarya’da huzurlu ve mutlu yaşam alanları oluşturmak için çalıştıklarını belirten Çay Vadisi Evleri Satış Yetkilisi Hamit Kabakçı, müşteri memnuniyetini, haklarını ve güvenilirliği daima önde tuttuklarını ifade etti. Kabakçı, “Amacımız, insana ve doğaya saygı anlayışı ile bireyin; yenilikçi, güvenilir, kaliteli mimarîden üst düzeyde faydalanmasını sağlamak ve bu sayede insanlığa, çevreye ve toplumsal değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getirip, müşterilerimizin beklentilerine en uygun çözümler üretmek” olduğunu söyledi.


Kredi prosedüründe kolaylık


Sakarya’nın sevilen simalarından olan emekli bankacı Kabakçı ayrıca; bankacılıktan gelen kadim tecrübesiyle, “Müşterilerimize bankalardan kredi temininde prosedür engellerine takılmadan yardımcı oluyoruz. Gerektiği takdirde müşterilerimize 24 saat içinde kredi sağlıyor, 1 günde tapularını oluşturuyoruz” açıklamasında bulundu.


SEMİKS İnşaat tecrübesiyle


İnşaat sektöründe önde gelen firmalardan Semiks İnşaat, ürettiği projeleri ile Sakarya’ya büyük katkı sağlarken gelişen kentin konut ihtiyacını modern mimarî ve çevreci tasarımlarla karşılıyor. Dinamik ve deneyimli bir kadroyu bünyesinde barındıran, Türkiye’de güvenli inşaatın adresi Semiks İnşaat, titiz bir seçimle oluşturduğu ekibi sayesinde hızlı ve kaliteli inşaat üretimi ile sektörde ön sıralarda yer alıyor.


Cazip fiyatlar


Semiks İnşaat, Çay Vadisi Evleri ilk etap konutlarının teslim tarihini 1 yıl olarak öngörülmüş olmasına rağmen 7 ay içerisinde konutları teslim etmiştir. Semiks Çay Vadisi Evleri 120 binden başlayan cazip fiyatlar, peşin ödemelerde indirim, banka kredisi imkânları ile gelecekteki sakinlerini beklemekte...


Siz de konforlu bir yaşama adım atmak istiyorsanız Çay Vadisi Evleri satış ofisini arayın:


Satış Yetkilisi Hamit Kabakçı


0(264) 516 18 88


0(533) 211 30 12


Adres: Ulucami Mah. Parla Cad. No: 4/B


Geyve (Alifuatpaşa) / SAKARYA

GeyveHaber

Çay Vadisi Satış Yetkilisi Hamit Kabakçı

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs