Dr. Mehmet Seçkin'in Mutlu Günü

Geyve Aile Sağlığı hekimlerinden Dr. Mehmet Seçkin-Sultan Seçkin'in kızı Yasemin ile Hatice-Burhan Güner'in oğlu Alper Güner evlendi.
Editör Editör

Dr.Yasemin Seçkin ile Mühendis Alper Güner çiftinin kına gecesi, Geyve Saygın Tesislerinde yapıldı. Gelin hanım, baba ocağından dualarla İstanbul'a uğurlandı. İstanbul Süleymaniye Camisinin külliyesi içerisinde bulunan tarihi Darüzziyafe Türk Mutfağında gerçekleşen düğün cemiyetine Seçkin ve Güner ailelerinin çok sayıda akraba ve dostları katıldı. 

Güner ailesi davetlilere; Osmanlı padişahlarından Kanuni Sultan Süleyman'ın Mimar Sinan'a 1552 yılında yaptırdığı "ziyafet sofrası" anlamına gelen Darüzziyafe'de nefis yemekler ikram etti. Yemekler, Türk Sanat Müziği eşliğinde yendi.

Yeni dünürler Dr. Mehmet Seçkin ve Burhan Güner, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. Düğünden sonra genç çiftler, davetlilere teşekkür ettiler.

GEYVE HABER ekibi olarak, genç çiftlere Cenab-ı Allah'tan her iki cihanda mutluluklardileriz.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs