Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet

Ankara'da "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" yürüyüşü yapıldı. Yürüyüş sırasında "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" sloganı dışında başka bir sloganın atılmaması ve sadece Türk bayrakları açılması kararı alındı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


250'den fazla sivil toplum örgütü teröre karşı buluştu.  Sıhhiye Meydanı'nda saat 16.30'da başlayan yürüyüşte dev bir Türk Bayrağı açıldı. Son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle 14 işçi ve işveren örgütünün öncülüğünde organize edilen "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" yürüyüşü nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılırken, geniş güvenlik önlemi alındı.

Ankara'da düzenlenen 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' yürüyüşü için Sıhhiye Meydan'ında toplananlar, Ulus'taki Birinci Meclis'e doğru yürüdü. 

Yürüyüş bitiminde kalabalığa hitap eden TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu, "Gün, demokrasimize, birliğimize ve birbirimize sahip çıkma günüdür. Kalbini öfkeyle dolduranların değil, yüreği kardeşlik ve barışla çarpan insanların sesi olacağız. Teröre tepki göstermek adına vatandaşlarımızı rencide edecek, kardeşliğimize zarar verecek her tür eylem ve söylemlerden kaçınmalıyız. Hepimiz bu memleketin evlatlarıyız, birbirimizin kardeşiyiz. Bir kere daha diyoruz ki Teröre Hayır Kardeşliğe Evet" dedi. (Basından)


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs