Geyve Seçime Hazır

Geyve'de 1 Kasım milletvekili seçimlerinde görev yapacak sandık başkan ve memur üyere seminer verildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve İmam-Hatip Lisesi salonunda düzenlenen seminere Geyve  İlçe Seçim Kurulu başkanı Hakim Mustafa Karaosmanoğlu, İlçe Seçim Müdürü Sinan Kaplan, Taner Katipoğlu, Adem Top,  sandık başkanları ve memur üyeler katıldı. 

Geyve İlçe Seçim Kurulu başkanı Hakim Mustafa Karaosmanoğlu başkan ve üyelerin görevlerini layıkyla yapacaklarına inandığını söyedi.İlçe Seçim Kurulu müdürü Sinan Kaplan ve Taner Katipoğlu, sunum yaptı.  

Görsel destekli sunumda; Sandık Kurullarının görev ve yetkileri, sandık çevresi ve alanında bulunabilecekler, düzenin sağlanması, yapacakları işlemler, oy kullandırılması, kullanılan oyların tasnifi, engelli ve hastaların, okuma yazma bilmeyen seçmenlerin ve sandık seçmen listesine kayıtlı olmayan seçmenlerin oy kullanmaları, sayım ve döküm tutanağının düzenlenmesi ve ilan genelgesi konusunda eğitim verildi. Seçimin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde gerçekleşebilmesi için yapılması gereken konular anlatıldı.

Mehmet AYDOĞAN


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs