İlköğretim Haftası kutlandı

Geyve İlçesine İlköğretim Haftası kutlama programı, Kazımpaşa İlköğretim Okulunda yapıldı.

























Okul bahçesindeki programı Okul Öğretmeni Sevinç Kutsal sundu.



Kutlama programına İlçe Kaymakamı Süleyman Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Doğan, Halk Eğitim Müdürü Raci Yılmaz, Okul müdürleri öğrenciler, veliler ve halk katıldı.



Saygı duruşu ve birlikte okunan istiklal marşı ile başlayan tören, öğrenci Yusuf Topla'ın öğrenci andını, okul öğrencileriyle birlikte söylemesiyle devam etti.



Okul öğrencilerinin şiirlerinden sonra okul müdürü Yusuf Yavuz, ilk öğretim haftasının anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı.



Geyve Kaymakamı Süleyman Erdoğan konuşmasını kürsüde yapmadı.Öğrencileri yanına çağırıp içlerinde konuşmasını tamamladı.Başarılı öğrencilere bizzat kendisinin ödül vereceğini söyledi.



Okul öğrencilerinin minik piyano ve gitar konserlerinden sonra, Kazımpaşa öğrencilerinden oluşan Geyve HEM oyun ekibi Göyve Yöresi oyunları sundu.



Kutlama programının sonunda İlçe Kaymakamı Süleyman Erdoğan, okul müdürü ile beraber okulu gezerek eksiklerve ihtiyaçlar konusunda bilgi aldı

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs