BAYIRBUCAK İÇİN YARDIM TIRI PERŞEMBE KALKIYOR

KARDEŞLERİMİZ ÜŞÜMESİN,KARDEŞLİĞİMİZ ÜŞÜMESİN.
Ali ARICI Ali ARICI

Türkmen Dağı (Bayırbucak) yoğunlaşan saldırılarda Türkmen kardeşlerimiz Esad, Rusya ve paralı milislere karşı büyük bir mücadele veriyor.

Vicdansız dünyanın adaletsizliğinde yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize soğuk kış günlerinde destek olmak ister misin?

“KARDEŞLERİMİZ ÜŞÜMESİN”

Bayır bucak Türkmenlerinin ve ihtiyaç sahiplerinin kış gelmesiyle birlikte un, battaniye, yatak , kömür, gıda vb günlük maddelere acil ihtiyaç var.

Yardım eli Derneği, kış aylarının gelmesiyle ülkemizde ve Suriye de yardıma muhtaç ailelerin barınma, ısınma ve yiyecek problemi yaşadığını ve en çok bundan çocuk ve kadınların etkilendiğini aşikar.

Vicdansız dünyanın Suriye’de yaşanan kriz ve iç savaş sonrası oluşan drama kayıtsız kalındığı, 2.5 milyondan fazla insanı ülkemizde misafir ettiğimiz, milyonlarca insanın Suriye içinde ve çevre ülkelerde sefalet içinde hayatta kalma mücadelesi verdiği, tüm bunlara bir insan olarak kayıtsız kalamayacağımız bir gerçek.

Suriye iç savaşının çıktığı ilk günden beri Geyve halkı olarak kardeşlerimize ve kardeşliğimize sahip çıktık küçük fedakarlıklarla bu kış gününde onların yuvaları ile birlikte gönüllerinin de ısınacağının, ve bunun gelecek nesillerimize aktaracağımız hoş bir seda olacağının farkındayız.

Veren el ile alan el arasında hayır köprüsü prensibiyle çalışan ,toplum yararına çalışan sivil toplum örgütü belgesi olan YARDIM ELİ DERNEĞİ: BAYIR BUCAK Türkmenleri için

KARDEŞLŞERİMİZ ÜŞÜMESİN

KARDEŞLİĞİMİZ ÜŞÜMESİN

Kampanyası başlattı.

İRTİBAT: Kamil KARACA ( BUZDOLAPÇI)05365565764

Yaşar KAVAK (YAŞAR MARKET):05388107363

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs