Geyveli Öğrenciler Sakarya'da Ödül Aldı

Sakarya valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği şiir ve kompozisyon yazma yarışmalarında deceye giren Geyveli öğrenciler ödüllerini aldı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Sakarya Valiliği salonunda yapılan sertifika ve bayrak törenine vali Hüseyin Avni Coş, vali yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler öğrenciler ve katıldı.

Sakarya valisi Hüseyin Avni Coş ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Cumhuriyet bayramı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere altın ve başarı belgesi verdi.


ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLER

29 Ekim Cumhuriyet bayramı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren Alfuatpaşa Ortaokulu öğrencisi M. Alper Gül il birincilik ödülünü aldı. 

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Sevilay Şayan, İmam-Hatip lisesinden Rabia Çelik il ikincisi oldu.

Atatürk Ortaokulundan Büşranur Çankaya, Kozan Ortaokulundan Sude Bayram ve Geyve Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Büşranur Çekitaş ilde üçüncülük ödülünü aldı.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs