TV'yi Kapat Ailenle İlgilen

Geyvelilere seminer veren Psikolog Özkan Şenol: "Televizyon, internet ve cep telefonu çocuklarımızın ahlakını bozuyor, TV'yi kapat ailenle ilgilen." dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmenevi salonunda düzenlenen semineri; ilçe kaymakamı İlyas Memiş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, Kaymakamlık yazı işleri müdürü Atilla Vardar, Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Bal, okul müdürleri ve çok sayıda veliler izledi. Programı Pınar Demiral sundu.

Uzman Psikolog Özkan Şenol yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: TV'dizisi, cep telefonu ve bilgisayar bağımlılığı; içki, sigara gibi tehlikeli bir bağımlılıktır. 

Lise 2.sınıftan önce çocuklara asla cep telefonu ve bilgisayar alınmamalıdır. Çünkü bilgisayar ve telefon çocuklarımızın dersini engelliyor. Aynı zamanda kiminle ne konuştuğunu, hangi filmleri izlediğini takip edemiyoruz. Bunun için çocuklarımızın ahlakı bozuluyor.


Ebeveynler, çocuklarının arkadaşı değil; anne- babası olmalıdırlar. Anneler TV dizileri, babalar haber ve maç izlemeyi bırakıp; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim almalarına, iyi ahlaklı bir insan olarak yetişmelerine yardımcı olmalıdır.

Geyve kaymakamı İlyas Memiş ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, Psikolog Özkan Şenol'a teşekkür etti.

MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber


Pınar DEMİRAL

Psikolog Özkan ŞENOL

İngilizce öğretmeni Büşra DEMİR
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs