DP Geyve İlçe Olağan Kongresi Yapıldı

DP Geyve İlçe olağan Kongresi,Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konfrerans Salonunda yapıldı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN


DP nin seçim aracı Geyve Cumhuriyet Meydanında




Şık ve zarif bayanlarda kongreye katıldılar




Boş koltuk yoktu



Mehmet Mangıroğlu davetliler arasında




Salonun içi dışı çelenklerle doldu




Geyve Beld. Başk. İdria Çakır'ın Çelengi



Geyve Beld. Başk. Yard. Fehmi Etik



Alifuatpaşa Beld. Başk. Kenan Oran davetliler arasında



Hanımlarda davetliler arasında




DP Geyve İlçe Başkanı Erol Atalay



DP Geyve İlçe olağan Kongresi, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu'nda yapıldı. 184 Dele4ge ve davetlilerle halk katılımının olduğu kongre olaysız geçti.


Geçici Divan başkanlığına DP Genel Baş. Yard. Tahir Alan, DP GİK üyesi Erdal Taşkın, Kongre Divanına Nuri Taşkındare seçildi.


Genel Başkan Süleyman SOYLU, Of İlçe başkanının Kalp krizi geçirmesi nedeniyle cenazeye katıldığı için gelemedi. Kiralanan Helikopter uçuş izni alamadığı için telefonla kongreye bağlanan G.Başkan SOYLU "Geyve'lilere özür borcum var. Of İlçe Başkanının Kalp krizi vefat etmesi sonucu cenazeye katılmam gerekti. Dönüş için kiralanan Helikoptere uçuş izni verilmediği için telefonla sesli olarak katılmak zorunda kaldım.


Of ilçe başkanı ile yıllarca çalıştık. Cenazesine yaklaşık olarak 8-10 bin kişi katıldı. Aranıza katılamadığım için bütün delege ve davetli misafrlerden özür dilerim. Dokuz aydır kurulmuş bulunan partimizin büyükbir siyasal geleneği sürdüren olağan büyük kongremizi yapmak için DP, DYP gibi güçlü bir misyondur. Türkiyenin tek alternatifi DP'dir.


Emeklisi ve çalışanı ile herkes boçlu durumdadır. Fındık üreticisi ve çiftçimizin durumu içler acısı bir haldedir.GSMH aşağı düşmüştür. Devletin borcu 220 milyar'dan 112 Katrilyon'a çıkmıştır. AKP'nin boylu poslu olduğund bakmayın aslında içi boş armut gibidir"dedi.


Erol Atalay ve ekibinin olduğu listenin gösterildiği Başkanlık seçimi Saat 17.00 da açılacak olan sandık için oylama devam ediyordu.


 


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs