Abdurrahman Dilipak Taraklı'ya geliyor

Abdurrahman Dilipak, Taraklılı sevenleri ile bir araya geliyor. Dilipak'ın konuşmacı olarak katıldığı; "Hisar Tepesinden Türkmen Dağını Görebilmek" konulu konferans, hafta sonu yapılacak.
Ali ARICI Ali ARICI

Taraklılara Hizmet Derneği (TA-Hİ-DER) tarafından organize edilen ve şubat ayı sonuna kadar sürecek “Hisar Tepesinden Türkmen Dağına” sloganı ile başlatılan yardım kampanyası kapsamında konferans düzenlenecek.

"Dünya Nereye Gidiyor" başlığı altında işlenecek "Hisar Tepesinden Türkmen Dağını Görebilmek" konulu konferans, 20 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 20. 00'da Taraklı Belediyesi Düğün Salonunda yapılacak.

Suriye Türkmenleri için başlatılan yardım seferberliğinin çevre mahallelerde büyük ilgi gördüğünün altını çizen TA-Hİ-DER Başkanı Alaattin Özçayır: "Kampanyamız şimdiye dek çevre mahallelerde cami cami, kahvehane kahvehane dolaşılarak halkımıza duyuruldu. Bu hafta okullarımızda tanıtıcı faaliyetlerimiz olacak. Hafta sonu ise Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak'ın vereceği konferansla, Taraklı merkezde de yardım seferberliğimize ilişkin yeni bir farkındalık oluşacak" dedi. Özçayır, konferansa tüm halkın davetli olduğunu sözlerine ekledi.

İzzettin Kömürcü / TARAKLI


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs