Geyve'de hayvan dolandırıcılığı

Geyve'de başkasına ait büyükbaş çiftliğini kendilerinin olarak gösteren 3 kişi 50 bin tl'lik vurgun yaptı. Dolandırıcılardan biri yakalanırken diğer iki kişi ise her yerde aranıyor.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve'de meydana gelen dolandırıcılık iddiasıyla ilgili olarak bir kişi jandarma tarafından yakalandı.Olaya karıştığı iddia edilen iki kişinin ise aranmasına devam ediliyor.

Alınan bilgilere göre; Geyve'nin Karaçam Mahallesi'nde 44 yaşındaki Ö.C., N.Ö. ve M.Y. isimli şüpheli şahıslar, 34 yaşındaki H.A. isimli şahsa ait büyükbaş hayvan çiftliğini kendilerinin gibi gösterdi. Çiftlik sahibi olduklarını ileri süren üç şahıs, büyükbaşlardan bir kısmını 41 yaşındaki Ç.A. isimli şahsa sattı. Yapılan satışla ilgili olarak Ç.A. isimli şahıstan 50 bin TL alan üç şüpheli, büyükbaş hayvanları teslim etmedi.

Olay sonrasında dolandırıldığını iddia eden  Ç.A. ile çiftlik sahibi H.A. şikayetçi oldu. Yapılan şikayet sonrasında harekete geçen jandarma ekipleri düzenlediği operasyonla 44 yaşındaki Ö.C.'yi yakaladı. Ö.C. ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sakarya L Tipi Cezaevi'ne sevk edildi. 

Olaya karıştıkları iddia edilen diğer şahıslardan firari N.Ö. ve M.Y.  ise jandarma tarafından her yerde aranıyor.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs